Daniël Busser boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Urban / Nederlandstalige Hip-Hop

Daniël Busser boeken? Daniël Busser (geboren op 11 april 1999) is een Belgische hiphop artiest. Hij zette al op 13-jarige leeftijd zijn passie voor muziek om in eigen nummers.  ‘’Spreej’’ van het toen befaamde Belgische duo ‘’Safi en Spreej’’ was zijn idool. Daniël stuurde zijn tracks naar hem op via social media wat resulteerde in een gezamenlijke studiosessies. Inmiddels heeft Daniël Busser samenwerkingen op zijn naam staan. Met onder andere Spreej en bekende Nederlandse artiesten als Snelle en Kevin.

Daniël Busser boeken

Toen Daniël 15 jaar was bracht hij zijn eerste EP genaamd ‘’Mijn Manier’’ uit, en kort daarna kwam het nummer met zijn idool Spreej uit. Daniël besefte nog niet wat voor impact hij maakte totdat hij emotionele berichten kreeg van fans die zich in groten getale identificeren met Daniël’s teksten en steun ontlenen aan zijn muziek. Hij wilde meer inspiratie aan zijn fans geven en begon met het schrijven van zijn tweede EP die in 2016 uitkwam onder de naam ‘’Vrije Val’’. Deze EP heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen streams.

Nieuwe projecten

Sindsdien heeft Daniël hard aan de weg getimmerd. 2019 was een belangrijk jaar voor Daniël. Zo stond hij voor het eerst in Paradiso Amsterdam en is zijn debuutalbum ‘Adrenaline’ ook uitgekomen. Op het album verschenen features van Kevin, Snelle & Jean Jacques. De single ‘Adrenaline’ – in samenwerking met Snelle – behaalde op Spotify al meer dan 3 miljoen streams. Fans willen steeds meer van Daniël, en dat krijgen ze ook. Daniël is op het moment van schrijven namelijk druk bezig met verschillende verassende nieuwe projecten, waaronder een vernieuwde eigen tour met band.

Boekingen van Daniël Busser

Met optredens op de grotere festivals zoals Pukkelpop, Tomorrowland, Rijvers Festival, maar ook gerenommeerde poppodia zoals Paradiso, laat Daniël Busser in zowel België als Nederland zien dat hij over een sterke en groeiende fanbase beschikt. Naast muziek is Daniël Busser ook maatschappelijk betrokken. Hij heeft tijdens de coronacrisis de Busserfam Community opgericht – een platform dat zich richt op jongeren die wat extra positiviteit kunnen gebruiken. Daniël Busser is als live-act en met zijn band te boeken.

Direct Daniël Busser boeken? Klik hier voor boekingen van Daniël Busser

 

Daniël Busser boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daniël Busser

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Urban / Nederlandstalige Hip-HopOp aanvraag
Live bandshowin overlegexclusief geluid en techniek5 personenUrban / Nederlandstalige Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand