Liz’ Richards (First Lady Of Travesty) boeken

Geen playback: LIVE gezongen! Eventueel extra (reis)kosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Travestie

Liz' Richards…………. Eenmalig, verrassend , origineel en 100% Live zijn de steekwoorden voor deze rasechte Amsterdamse Travestie artiest. In 1979 begonnen in het legendarische Travestie cabaret “Madame Arthur” om daarna uit te vliegen naar de internationale bühnes van o.a.: Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Tenerife etc., etc.

Liz' Richards boeken

Liz' viel al snel op door haar live gezongen nummers waar ze iedere zaal tot een kokend hoogtepunt brengt en ze werd in no-time de publiekslieveling op de grote Internationale Gala's, de mega grote Carnavals en Nieuwjaarsfeesten in vooral Duitsland. Liz' is 1 van de weinige live travestie-artiesten in haar genre (zoals de travestieshows uiteindelijk vòòr het eeuwige playbacken van echte sterren ooit is begonnen) dus is blij dat ze ooit de zanglessen trouw heeft gevolgd en zich 100% heeft ingezet voor een prachtig vak. Liz' is een echt doorzettertje en heeft bijna alles gedaan waar ze als kind al van droomde zoals toeren door Europa met een Rockband en ze heeft aan diverse internationaal bekende travestie en revues meegewerkt en daarmee op de grootste bühnes mogen staan en ze is intussen bezig aan haar 5e full cd album.

Boekingen van Liz' Richards

In 2016 komt haar biografie “Man genoeg om vrouw te zijn” uit , dus deze “dame is een bezige artistieke bij. Dat Travestie een serieus vak is en niet vulgair hoeft te zijn bewijst Liz' avond aan avond in kostbare kostuums van Duitse makelij aan een enthousiast publiek. Of het nu een kleinkunstprogramma in het befaamde Jazz Cafe Porgy & Bess is, of als polonaise partypooper op ieder feest of foute party , open air of tentfeesten……………. Liz' is gewoon een feestje om naar te kijken en te luisteren. Het is gewoon zoals de Duitse pers ooit over haar schreef: Liz' Richards…vaak geïmiteerd maar NOOIT gedupliceerd!

Direct Liz' Richards huren? Klik hier voor boekingen van Liz' Richards

Liz’ Richards (First Lady Of Travesty) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Liz’ Richards (First Lady Of Travesty)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief1 persoonAllround / TravestieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand