Liz’ Richards boeken

Geen playback: LIVE gezongen! Eventueel extra (reis)kosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Travestie

Wil jij Liz’ Richards boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Liz’ Richards. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Liz’ Richards…………. Eenmalig, verrassend , origineel en 100% Live zijn de steekwoorden voor deze rasechte Amsterdamse Travestie artiest. In 1979 begonnen in het legendarische Travestie cabaret “Madame Arthur” om daarna uit te vliegen naar de internationale bühnes van o.a.: Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Tenerife etc., etc.

Biografie Liz’ Richards boeken

Liz’ viel al snel op door haar live gezongen nummers waar ze iedere zaal tot een kokend hoogtepunt brengt en ze werd in no-time de publiekslieveling op de grote Internationale Gala’s, de mega grote Carnavals en Nieuwjaarsfeesten in vooral Duitsland. Liz’ is 1 van de weinige live travestie-artiesten in haar genre (zoals de travestieshows uiteindelijk vòòr het eeuwige playbacken van echte sterren ooit is begonnen) dus is blij dat ze ooit de zanglessen trouw heeft gevolgd en zich 100% heeft ingezet voor een prachtig vak.

Doorzettertje

Liz’ is een echt doorzettertje en heeft bijna alles gedaan waar ze als kind al van droomde zoals toeren door Europa met een Rockband en ze heeft aan diverse internationaal bekende travestie en revues meegewerkt en daarmee op de grootste bühnes mogen staan en ze is intussen bezig aan haar 5e full cd album.

Boekingen van Liz’ Richards

In 2016 komt haar biografie “Man genoeg om vrouw te zijn” uit , dus deze “dame is een bezige artistieke bij. Dat Travestie een serieus vak is en niet vulgair hoeft te zijn bewijst Liz’ avond aan avond in kostbare kostuums van Duitse makelij aan een enthousiast publiek. Of het nu een kleinkunstprogramma in het befaamde Jazz Cafe Porgy & Bess is, of als polonaise partypooper op ieder feest of foute party , open air of tentfeesten……………. Liz’ is gewoon een feestje om naar te kijken en te luisteren. Het is gewoon zoals de Duitse pers ooit over haar schreef: Liz’ Richards…vaak geïmiteerd maar NOOIT gedupliceerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Liz’ Richards kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Liz’ Richards wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Liz’ Richards wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Liz’ Richards online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Liz’ Richards kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Liz’ Richards boeken

Ben jij benieuwd hoe je Liz’ Richards kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Liz’ Richards boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Liz’ Richards

Liz’ Richards inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Liz’ Richards

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief1 persoonAllround / TravestieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand