Oost Wanted boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Hip-hop act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Oost Wanted boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Oost Wanted. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Driemans HipHop formatie uit Oost Nederland is de nieuwe rapsensatie waar u meer van gaat horen! Met mooie samenwerkingen, festival optredens en singels zijn deze mannen nu bezig met een nieuw album. Na het winnen van de award “Salland Got Talent” is de bevestiging gelegd om deze mannen te boeken voor een top evenement!

Biografie Oost Wanted

Opgezwolle is een gevestigde naam in deze scene, kenmerkende geluiden en trucs zijn hier en daar ook te horen bij Oost Wanted. Dit heeft mede met samenwerkingen te maken in zowel beat als tekst. Dit zegt al meer dan genoeg over de kwaliteit die deze jonge jongens brengen. Inhoud in wat ze luchtig over weten te brengen in hun tracks! Dit zorgt ervoor wat iedereen zich kan vinden in hun gedachten, maar ook zijn ze op elk festival een act die het publiek goed weet op te zwepen.

Boekingen van Oost Wanted

Momenteel zijn de jongens hard aan het werk aan een nieuw album die eind deze zomer word verwacht. Ook hun nieuwe single komt begin deze zomer uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Oost Wanted kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Oost Wanted wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Oost Wanted wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Oost Wanted online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Oost Wanted kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Oost Wanted boeken

Ben jij benieuwd hoe je Oost Wanted kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Oost Wanted boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Oost Wanted

Oost Wanted inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oost Wanted

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Hip-hop act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand