Christ'Of boeken

  • Live act
  • Duur: 1 x 40 minuten
  • Exclusief geluid
  • On stage: 1 persoon (danseressen optioneel)
  • Genre: Michael Jackson Tribute
  • Beste Michael Jackson imitator van Europa

Christ’OF verovert dankzij zijn overwinning in “My name is Michael” langzamerhand Europa! Hij is uitgeroepen door “Sony Music” als de beste Europese impersonator van Michael Jackson.

Christ'Of boeken

De show die hij bracht en die door Albert Verlinde werd geproduceerd (My Name Is Michael), werd maar liefst 7 keer uitverkocht in de Koninklijk Elisabeth zaal te Antwerpen en 9 keer uitverkocht in de Heineken Musical Hall te Amsterdam en dit op een speeldata van maar liefst 2 weekends, dit zorgde voor meer dan 55.000 verkochte tickets. Christ’OF treed altijd live op. MJ Dansers (optioneel) geven de show meer power op grotere locaties.

Boekingen van Christ'Of 

Ondertussen staat Christ’OF klaar met een gloednieuwe show “LEGACY” een productie van 25 artistieke medewerkers / on stage. Het is een 90 min durende wervelende visuele show waar de bekendste MJ nummers in een sublieme muzikale opvolging de revue passeren. De volledige set van live zang en live muziek krijgt als kers op de taart de alom gekende spectaculaire Jackson choreografieën die door fantastische dansers identiek worden neergezet, ook de vele kostuumwissels maken er een verbluffend geheel van. Kortom; het nalatenschap van de grootste artiest aller tijden… “LEGACY”… is een streling voor oog en oor.

Direct Christ'Of boeken ? Klik hier voor boekingen van Christ'Of


Toon meer