Mariska Lunes Tina Turner Tribute boeken

Bekend als Diva Turner (The Tribute, Battel of the Bands)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Tina Turner Tribute

Wil jij Mariska Lunes Tina Turner Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mariska Lunes Tina Turner Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mariska Lunes gaf in een goed bekeken RTL4 Talentshow ‘My Name Is’ de ultieme vertolking van Tina Turner weer en bracht ze het tot een zinderende finale als ‘Diva Turner. Ook heeft zij meegedaan aan X Factor, Popstars en Holland Got Talent.

Biografie Mariska Lunes boeken

Tegenwoordig omvat het repertoire van Mariska Lunes hits uit de jaren negentig en tachtig en uit swingende Motown Soul. Als de dutch Tina Turner staat ze tough, rocking and glamorous op het podium.

Tribute artiest boeken

Alle grote hits van Tina Turner komen in een spetterende show voorbij. In een opzwepend tempo met een enorme energie en enthousiasme zingt ze o.a. hits als: Steamy Windows, Private Dancer, Simply The Best, Proud Mary.

Boekingen van Mariska Lunes (Tina Turner Tribute)

Met Mariska Lunes op de buhne is het dik feest en gaan de voetjes zeker van de vloer! Mariska Lunes is te boeken als tape-optreden of met volledige live band. Met haar band maakte ze furore in het SBS6 tv-programma ‘The Tribute, Battle of te Bands‘.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mariska Lunes Tina Turner Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mariska Lunes Tina Turner Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mariska Lunes Tina Turner Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mariska Lunes Tina Turner Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mariska Lunes Tina Turner Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mariska Lunes Tina Turner Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mariska Lunes Tina Turner Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mariska Lunes Tina Turner Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mariska Lunes Tina Turner Tribute

Mariska Lunes Tina Turner Tribute inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mariska Lunes Tina Turner Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonTina Turner TributeOp aanvraag
Live bandshow1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenTina Turner TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand