Vinzzent boeken

Bekend van o.a. “Dromendans”
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Vinzzent boeken voor jouw feest of evenement? Vinzzent werd geboren als Vincent Claase in Winterswijk. Met een Nederlandse moeder en een Indische vader groeide hij op in een muzikale familie. Al vanaf jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek. Als zanger, componist en als studiotechnicus. Na een aantal jaren intensief met zang bezig te zijn geweest besloot hij zich te concentreren op het vak van studiotechnicus en het componeren van muziek.

Bekende zanger boeken

Als perfectionist en echte vakman werd hij de vaste studiotechnicus van grote Nederlandse artiesten waaronder Rob de Nijs. Tijdens deze samenwerking ging het toch weer kriebelen en Vinzzent besloot om opnieuw te kiezen voor zijn passie; zingen. Menig hart gaat sneller kloppen en zalen gaan op zijn kop bij zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers.

Vinzzent boeken

Hij had een eigen opnamestudio in Tilburg en schopte het tot vaste studiotechnicus van grote Nederlandse artiesten waaronder Rob de Nijs. Tijdens deze periode ging het toch weer kriebelen en Vinzzent besloot om te kiezen voor zijn grootste passie; zingen. Met zijn diep warme stem en goede looks ontpopte Vinzzent zich tot een getalenteerd live artiest.

Boekingen van Vinzzent

Vinzzent´s Nederlandstalige carrière kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummer ‘Laat me gaan’. Naast swingende vrolijke nummers blijkt Vinzzent ook in staat om gevoelige nummers te brengen.Als reizende ster aan het firmament van de Nederlandstalige pop leeft Vinzzent momenteel zijn droom. Muziek is zijn lust en leven. Zingen is zijn passie. Met een enorme muzikale bagage op zak bereikte hij met ‘Alles wat ik hebben wil’ zijn eerste landelijke top 10 hit. Hiermee werd hij Hollandse nieuwe bij Radio NL en bij 100% NL werd hij door de luisteraars verkozen tot Hollands Maatje. Kortom, een zanger met passie die de kunst van het entertainen als geen ander snapt en met een uitstraling van een regelrechte superster.

Direct Vinzzent boeken? Klik hier voor boekingen van Vinzzent

Vinzzent boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vinzzent

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.595,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand