Vinzzent boeken

Bekend van o.a. “Dromendans”
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act (besloten)
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Vinzzent boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Vinzzent. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vinzzent werd geboren als Vincent Claase in Winterswijk. Met een Nederlandse moeder en een Indische vader groeide hij op in een muzikale familie. Al vanaf jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek. Als zanger, componist en als studiotechnicus. Na een aantal jaren intensief met zang bezig te zijn geweest besloot hij zich te concentreren op het vak van studiotechnicus en het componeren van muziek.

Bekende zanger boeken

Als perfectionist en echte vakman werd hij de vaste studiotechnicus van grote Nederlandse artiesten waaronder Rob de Nijs. Tijdens deze samenwerking ging het toch weer kriebelen en Vinzzent besloot om opnieuw te kiezen voor zijn passie; zingen. Menig hart gaat sneller kloppen en zalen gaan op zijn kop bij zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers.

Biografie Vinzzent

Hij had een eigen opnamestudio in Tilburg en schopte het tot vaste studiotechnicus van grote Nederlandse artiesten waaronder Rob de Nijs. Tijdens deze periode ging het toch weer kriebelen en Vinzzent besloot om te kiezen voor zijn grootste passie; zingen. Met zijn diep warme stem en goede looks ontpopte Vinzzent zich tot een getalenteerd live artiest.

Boekingen van Vinzzent

Vinzzent´s Nederlandstalige carrière kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummer ‘Laat me gaan’. Naast swingende vrolijke nummers blijkt Vinzzent ook in staat om gevoelige nummers te brengen.Als reizende ster aan het firmament van de Nederlandstalige pop leeft Vinzzent momenteel zijn droom. Muziek is zijn lust en leven. Zingen is zijn passie. Met een enorme muzikale bagage op zak bereikte hij met ‘Alles wat ik hebben wil’ zijn eerste landelijke top 10 hit. Hiermee werd hij Hollandse nieuwe bij Radio NL en bij 100% NL werd hij door de luisteraars verkozen tot Hollands Maatje. Kortom, een zanger met passie die de kunst van het entertainen als geen ander snapt en met een uitstraling van een regelrechte superster.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Vinzzent kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Vinzzent wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Vinzzent wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Vinzzent online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Vinzzent kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Vinzzent boeken

Ben jij benieuwd hoe je Vinzzent kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Vinzzent boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Vinzzent

Vinzzent inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vinzzent

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act (besloten)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1795,-
Tape-act (openbaar)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.995,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand