Charly Luske boeken

* Tape-act / Akoestische act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 3 personen * Genre: Pop * Betreft akoestische act met gitarist+pianist

€3.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Charly Luske wordt geboren op 19 september 1978 in Amsterdam als oudste van vier in een muzikaal gezin. Als oudste nam Charly dan vaak het voortouw. Muziek vormde binnen het gezin een belangrijk onderdeel. Uiteindelijk was het zijn vader die hem stimuleerde om klassieke zangles te volgen.

Charly Luske boeken

Als Charly zeventien is, leest zijn moeder in de krant een advertentie van een modellenbureau. Ze zoeken jongens voor een nieuwe groep. Ze schijft hem in en hij komt door de audities. Ineens wordt hij de leadzanger van de boyband ‘Velvet’. In 2001 wordt Charly de leadzanger van ‘Boyband’ waarmee o.a. de single ‘Driving me Crazy’ uitgebracht wordt. Deze band ontstond als spin-off van de gelijknamige musical ‘Boyband’, waarin hij de hoofdrol van Sean vertolkte. Na Boyband volgden er meerdere musicals. Vanaf 2002 speelt Charly in diverse producties, waaronder ‘Turks Fruit’ en ‘The Wiz’. In 2003 krijgt hij met Tanja zijn eerste zoon, Billy. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical ‘We Will Rock You’. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland.

Boekingen van Charly Luske

Charly trouwt met Tanja en komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker ‘Op Hoop Van Zegen’ en de ‘Full Monty’ en uiteindelijk ook hier in Nederland in ‘We Will Rock You’ verschillende rollen voor zijn rekening te nemen. Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in ‘Zoop’, ‘Meiden van De Wit’ en ‘Costa’ en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. ‘Het Beste Idee van Nederland’ en ‘De Leukste Thuisvideo’s’. Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op. In 2011 heeft Charly met zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland’ een goede stap gezet om deze ambitie nieuw leven in te blazen. Met dit geweldige avontuur achter de rug is, toert hij ondertussen door het land met zijn band. Informeer naar de mogelijkheden.

Direct Charly Luske huren? Klik hier voor boekingen van Charly Luske

Video afspelen

Charly Luske boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.995,-
€2.500,-