BYentl boeken

Deze gage is inclusief 4 backing vocals!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco / 80's

Wil jij BYentl boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van BYentl. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

BYentl is van jong af aan opgegroeid in een uitermate muzikale familie. Familieleden als Ruth Jacott en Timeless zijn haar grote voorbeeld en inspiratie geweest. Voorheen heeft BYentl (Marjorie Lammerts) gezongen bij o.a. Total Touch, Johny Logan en De Dijk. Maar oook bij Lou Rawls, MaiTai, The Gospel Train, Cascade, Ruth Jacott, Berget Lewis, Loving Angles, Lee Towers, The Golden Earing, Candy Dulfer, e.v.a. Eind 2008 maakte ze onder de naam BYentl haar entree.. en met succes.

Hits

BYentl, scoorde vanaf haar start (eind 2008) 22 (dag) top 10 Hits bij de iTunes top 100, 22 top 40 Hits bij de MegaCharts (DutchCharts), 13 Top 30 hits in de Qmusic top30, behaalde 9 x Goud en 1 x Platina, Diverse Top 40 Hits bij de Mega40 in België, de Zwitserse Dance Charts, de Duitse Dance Charts en de Eurocharts.

Biografie BYentl

Ze behaalde de 1e Positie in de Top 1000 aller tijden met; “67 weken met dezelfde single in de NL top 100 door een Nederlandse act”, waardoor ze een plek kreeg in het Guinness Book of World Records. In 2014 wordt ze samen met Anouk en Caro Emerald door de World Music Awards genomineerd; “NOMINATION FOR WORLDS BEST FEMALE ARTIST” BYentl bracht tussen 2008 en 2013 4 Albums Uit; “Memories”, “PayDay”, “Persistence” en “X-mas Miracles” en behaalde hiermee 4 top 10 posities in de iTunes AlbumTop 100 en 3 keer een Top 50 positie in de DutchCharts Album Top 100.

Boekingen van BYentl

BYentl behoord bij de top qua social media met tienduizenden Facebook en twitter fans en een meer dan 6 miljoen keer bekeken YouTube Channel.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig BYentl kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je BYentl wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van BYentl wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij BYentl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van BYentl kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

BYentl boeken

Ben jij benieuwd hoe je BYentl kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct BYentl boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van BYentl

BYentl inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van BYentl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 300 personen5 personenSoul / Disco / 80's€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand