Chris Hordijk boeken

€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij Chris Hordijk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chris Hordijk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Inmiddels is de nuchtere Chris Hordijk wel gewend aan het idee dat massa’s muziekliefhebbers zwijmelen bij zijn geweldige fluwelen stemgeluid. Zijn cover van “The A-Team” van Ed Sheeran overstemt het origineel met gemak.

Biografie Chris Hordijk

Woonachtend in Wageningen komt Chris uit een muzikaal gezin, want zijn zus Lisa Lois heeft al eerder de talentenshow X-Factor gewonnen. Op zijn 15de had Chris genoeg gespaard om een drumstel te kunnen kopen en vanaf dat moment zit hij in bandjesChris blijkt naast drummer ook een te gekke zanger te zijn. Zo speelt hij in verschillende formaties. Met een eigen klank en soulachtige interpretatie weet hij stevige funk en rock songs om te toveren tot soulvolle tracks. Recht uit het hart.

Boekingen van Chris Hordijk

Ook in Ede en Wageningen is Chris geen onbekende. Zo treedt Chris momenteel op als drummer bij de Pearl Jam tribute band Backalive en de formatie Spoonbag. Naast zanger en drummer is Chris ook member van het songwriterteam Orangetracks.com dat bestaat uit Wesley Glasmacher en Chris Hordijk. Wesley en Chris schrijven hun eigen songs van motown tot popmuziek. Nu is hij te boeken voor een optreden waar hij al zijn hits ten gehore brengt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chris Hordijk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chris Hordijk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chris Hordijk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chris Hordijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chris Hordijk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chris Hordijk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chris Hordijk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chris Hordijk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chris Hordijk

Chris Hordijk inhuren

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chris Hordijk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonPop€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€2.995,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand