Johnny Rosenberg boeken

Ook te boeken met een Big Band tegen meerprijs
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  A-set tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco / R&B / Jazz

Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio). Hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en maakte, samen met zijn neefje Jimmy Rosenberg, furore met de Gipsy Kids welke later overging in de groep Sinti , waarmee ze begin jaren negentig door Europa en de Verenigde Staten tourden en o.a. in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey stonden.

Johnny Rosenberg boeken

Vanaf eind jaren negentig begon hij zich te ontwikkelen als zanger, sleepte hij de ene na de andere talentenjachtprijs binnen en behaalde in 2005 de derde plaats in de finale van het Nationaal Songfestival met zijn eigen geschreven latin-pop song “When forever ends”. In 2010 deed Johnny mee aan het tv-programma 'The Voice Of Holland', waarbij hij vanaf zijn eerste auditie iedereen om zijn vinger wond. Als zanger treedt hij tegenwoordig op met een breed repertoire van o.a. soul-, disco-, hiphop-, r&b- en jazz-klassiekers, en is hij tevens te boeken met een complete BigBand als Michael Bublé Imitator. Niet alleen Johnny's uiterlijk maar ook zijn stem en manier van zingen doen zeker niet onder voor die van Bublé, en het is dan ook terecht dat Johnny door velen 'de Nederlandse Michael Bublé' genoemd wordt.

Boekingen van Johnny Rosenberg

Samen met zijn andere neefje Mozes Rosenberg speelde hij de afgelopen jaren met zijn jazz-trio 'Rosenberg Van Mullem'. 'Rosenberg Van Mullem' is zonder meer één van de beste jazz-trio's van Nederland, maar heeft zich ook al ver buiten de grenzen laten gelden. Ze doen, ondanks hun jonge leeftijd, beslist niet onder voor Het Rosenberg Trio, alleen is hun repertoire wat anders daar Johnny, hoe kon het ook anders, zijn gitaarspel regelmatig verwisselt voor de zang. Een gevarieerd programma van nostalgie, romantiek maar vooral ook pure gitaarvirtuositeit is waar zij u op.

Direct Johnny Rosenberg boeken ? Klik hier voor boekingen van Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny Rosenberg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenA-set tot 400 personen1 persoonSoul / Disco / R&B / Jazz€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.795,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand