Johnny Rosenberg boeken

Ook te boeken met een Big Band tegen meerprijs
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  A-set tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco / R&B / Jazz

Wil jij Johnny Rosenberg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Johnny Rosenberg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven. En behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio). Hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen. En maakte, samen met zijn neefje Jimmy Rosenberg, furore met de Gipsy Kids. Welke later overging in de groep Sinti, waarmee ze begin jaren negentig door Europa en de Verenigde Staten tourden. En o.a. in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey stonden.

Biografie Johnny Rosenberg

Vanaf eind jaren negentig begon hij zich te ontwikkelen als zanger. Hij sleepte hij de ene na de andere talentenjachtprijs binnen. En behaalde in 2005 de derde plaats in de finale van het Nationaal Songfestival met zijn eigen geschreven latin-pop song “When forever ends”. In 2010 deed Johnny mee aan het tv-programma ‘The Voice Of Holland’. Waarbij hij vanaf zijn eerste auditie iedereen om zijn vinger wond. Als zanger treedt hij tegenwoordig op met een breed repertoire van o.a. soul-, disco-, hiphop-, r&b- en jazz-klassiekers, en is hij tevens te boeken met een complete BigBand als Michael Bublé Imitator. Niet alleen Johnny’s uiterlijk maar ook zijn stem en manier van zingen doen zeker niet onder voor die van Bublé, en het is dan ook terecht dat Johnny door velen ‘de Nederlandse Michael Bublé’ genoemd wordt.

Boekingen van Johnny Rosenberg

Samen met zijn andere neefje Mozes Rosenberg speelde hij de afgelopen jaren met zijn jazz-trio ‘Rosenberg Van Mullem’. ‘Rosenberg Van Mullem’ is zonder meer één van de beste jazz-trio’s van Nederland, maar heeft zich ook al ver buiten de grenzen laten gelden. Ze doen, ondanks hun jonge leeftijd, beslist niet onder voor Het Rosenberg Trio, alleen is hun repertoire wat anders daar Johnny, hoe kon het ook anders, zijn gitaarspel regelmatig verwisselt voor de zang. Een gevarieerd programma van nostalgie, romantiek maar vooral ook pure gitaarvirtuositeit is waar zij u op.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Johnny Rosenberg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Johnny Rosenberg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Johnny Rosenberg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Johnny Rosenberg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Johnny Rosenberg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Johnny Rosenberg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Johnny Rosenberg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Johnny Rosenberg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny Rosenberg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenA-set tot 400 personen1 persoonSoul / Disco / R&B / Jazz€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand