Brian More boeken

Nieuw aanstormend talent!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engelstalig

Wil jij Brian More boeken op jouw feest of evenement? Brian More onderscheidt zich door zijn energieke optredens met een rauw randje. Met een gevarieerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs.

Brian More boeken

Met zijn debuut single “In De Nacht” liet Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken.

Boekingen van Brian More

Met zijn 2e single “Schuil dan maar bij mij” weet Brian opnieuw de gevoelige snaar te raken met een moderne uptempo productie! Op de 3e plaat van Brian zingt hij over deze vreemde tijden, krop het niet op en zoek steun bij elkaar in Doe Je Mond Maar Open.

Nederlandse zanger boeken

Nadat Thomas Acda, Paul De Munnik, Maan en Typhoon vorig jaar de handen ineen hadden geslagen voor een unieke samenwerking, verschijnt vandaag het nummer ‘Als Ik Je Weer Zie’ in een versie van Brian. Brian laat zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden.

Direct Brian More boeken? Klik hier voor boekingen van Brian More

Brian More boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brian More

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Engelstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand