Bollox Blues Brothers boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting 2 personen * Genre: Blues Brothers Tribute

€1.750,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Een razendgekke spektakelshow die bol staat van humor en verrassingen. Al 15 jaar maakt Bollox' Bloose Brothers Revue de podia onveilig in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben honderduizenden mensen hun shows gezien.

Bollox Blues Brothers boeken

Met swingende muziek, komische cross-talks en absurdistische parodieen. Genadeloos, overdonderend en niet te stoppen. De mannen van Bollox brengen een komisch muzikaal repertoire dat zich beweegt van rythm naar blues, van hip naar hop en van rock naar roll. De twee dwaze heren weven – begeleid door hun strakke begeleidingsband – alle genres moeiteloos en met een fikse dosis humor aan elkaar.

Boekingen van Bollox Blues Brothers

Jake en Elwood Blues vormen een rode draad in deze revue, waarbij niet alleen diverse muziekstijlen en artiesten, maar ook het publiek stevig op de hak wordt genomen. Everybody needs somebody, Shake a tailfeather maar ook Ich bin wie du en 'Disco inferno'. Je kunt niet anders dan meezingen, meedansen, meelachen. Als de muziek begint zit er maar een ding op. Beleven en meedoen!

Direct Bollox Blues Brothers huren? Klik hier voor boekingen van Bollox Blues Brothers

Video afspelen

Bollox Blues Brothers boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten