Blues Brothers Dedication Revue boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Blues Brothers Tribute

Blues Brothers Dedication Revue boeken voor jouw party of event? The Blues Brothers Dedication Revue is een 30-45 minuten durende Blues Brothers tribute show. Deze act wordt omschreven als entertainment van het allerhoogste niveau. De Blues Brothers Dedication Revue werd in 1996 opgericht door Little Sonny Cotton en Otis P Morganfield. Beter bekend als Ted Pickman (Amerikaan van geboorte en attitude) en Hans Sligter.

Blues Brothers Dedication Revue boeken

Deze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks. Deze vormen de perfecte begeleiding voor de soulvolle vocalen. En voor de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf.

Overtuigende performance

Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy Rhythm & Blues revue. Sinds het begin was dat een daverend succes.

Boekingen van Blues Brothers Dedication Revue

Naast de bekende Blues Brothers highlights brengt het duo een swingende medley van authentiek klinkende Soulclassics. Deze zullen keer op keer opnieuw het publiek naar de dansvloer toe brengen. Definitieve erkenning voor de act krijgen Cotton en Morganfield van Dan Akroyd (Elwood Blues in de film). Nadat ze de geluidsopnamen en het showconcept aan hem hebben opgestuurd kregen ze zijn complimenten en officiële goedkeuring.

Direct Blues Brothers Dedication Revue boeken? Klik hier voor boekingen van Blues Brothers Dedication Revue

Blues Brothers Dedication Revue boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blues Brothers Dedication Revue

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-40 minuteninclusief tot 400 personen2 personenBlues Brothers Tribute€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand