Blues Brothers Dedication Revue boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Blues Brothers Tribute

Wil jij Blues Brothers Dedication Revue boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Blues Brothers Dedication Revue. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Blues Brothers Dedication Revue is een 30-45 minuten durende Blues Brothers tribute show. Deze act wordt omschreven als entertainment van het allerhoogste niveau. De Blues Brothers Dedication Revue werd in 1996 opgericht door Little Sonny Cotton en Otis P Morganfield. Beter bekend als Ted Pickman (Amerikaan van geboorte en attitude) en Hans Sligter.

Biografie Blues Brothers Dedication Revue

Deze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks. Deze vormen de perfecte begeleiding voor de soulvolle vocalen. En voor de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf.

Overtuigende performance

Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy Rhythm & Blues revue. Sinds het begin was dat een daverend succes.

Boekingen van Blues Brothers Dedication Revue

Naast de bekende Blues Brothers highlights brengt het duo een swingende medley van authentiek klinkende Soulclassics. Deze zullen keer op keer opnieuw het publiek naar de dansvloer toe brengen. Definitieve erkenning voor de act krijgen Cotton en Morganfield van Dan Akroyd (Elwood Blues in de film). Nadat ze de geluidsopnamen en het showconcept aan hem hebben opgestuurd kregen ze zijn complimenten en officiële goedkeuring.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Blues Brothers Dedication Revue kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Blues Brothers Dedication Revue wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Blues Brothers Dedication Revue wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Blues Brothers Dedication Revue online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Blues Brothers Dedication Revue kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Blues Brothers Dedication Revue boeken

Ben jij benieuwd hoe je Blues Brothers Dedication Revue kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Blues Brothers Dedication Revue boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Blues Brothers Dedication Revue

Blues Brothers Dedication Revue inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blues Brothers Dedication Revue

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-40 minuteninclusief tot 400 personen2 personenBlues Brothers Tribute€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand