Caro (Helene Fischer Tribute) boeken

Gage is inclusief hotelovernachting
€1.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1850,-
 • Duur
  1 x 35 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Helene Fischer Tribute

Wil jij Caro (Helene Fischer Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Caro (Helene Fischer Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

CARO – dé heetste Helene Fischer Double!. De enige Helene Fischer Double welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is. Sinds 2014 treed CARO zo goed als wekelijks op in de locaties ‘Bierkönig & Oberbayern’. Afgelopen winter toerde ze wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. En vanaf nu ook te zien en te horen in Nederland.

Biografie Caro (Helene Fischer)

CARO is één van de meest geboekte live zingende Helene Fischer Double. Net zoals Helene Fischer zelf is CARO een geschoolde zangeres met afgeronde muziekstudie.

Tribute artiest boeken

Niet alleen de zang, maar ook haar Power-Show met de beste Helene Fischer hits en haar fantastische uitstraling zijn de basis voor succes bij al haar optredens.

Boekingen van Caro (Helene Fischer)

Of het nu groot, klein, feesttent of privé feesten zijn, Caro zorgt met haar uitstraling ervoor dat elk publiek zal worden betoverd . ‘Atemlos’, ‘Phänomen’ en ‘Fieber’ zijn zowaar de grote Helene Fischer hits welke gegarandeerd zorgen voor Stimmung en een gelukkig publiek en dus organisatie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Caro (Helene Fischer Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Caro (Helene Fischer Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Caro (Helene Fischer Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Caro (Helene Fischer Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Caro (Helene Fischer Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Caro (Helene Fischer Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Caro (Helene Fischer Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Caro (Helene Fischer Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Caro (Helene Fischer Tribute)

Caro (Helene Fischer Tribute) inhuren

€1.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Caro (Helene Fischer Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 35 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonDuits / Helene Fischer Tribute€1850,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand