Bolle Jan Show boeken

Incl. allround feest-DJ, 2 Bolle Jan zangers en licht en geluid!
€3.750,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €3750,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief 400 personen
 • Bezetting
  min. 2 personen
 • Soort
  Populaire drive-in show
 • Genre
  Allround / Amsterdams

Jaren geleden begonnen (Bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg…. de rest van het verhaal is bekend, toch? Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt!

Bolle Jan Show boeken

De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine cafe van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieërd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp… kortom, cafe Bolle Jan komt naar je toe! Naast de ouderwets gezellige amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat..

Boekingen van de Bolle Jan Show

De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt. De show is vier uur op locatie en is volledig self supporting. Ieder evenement ontvangt voldoende postermateriaal ter aankondiging van de show zodat werkelijk niemand om dit feestje heen kan. De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht goed!

Direct Bolle Jan Show huren? Klik hier voor boekingen van de Bolle Jan Show

Bolle Jan Show boeken

€3.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bolle Jan Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Populaire drive-in show4 uurinclusief 400 personenmin. 2 personenAllround / Amsterdams€3750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.750,-