Apres-Ski Hut On Tour boeken

In combinatie met Flügel
€3.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3695,-
 • Duur
  1 x 240 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  min. 4 personen
 • Soort
  Bekende DJ-Show
 • Genre
  Apres-Ski

Wil jij Apres-Ski Hut On Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Apres-Ski Hut On Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd. Is het alleen niet voor iedereen mogelijk 365 dagen per jaar in De Après Skihut Rotterdam te zijn. De afstand mag geen drempel zijn. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in ‘’huis’’.

Biografie Apres-Ski Hut On Tour

Skihut on Tour is op allerlei manieren overal in Nederland en in België in te zetten. Als opwarmer of afsluiter van een braderie, een sportevenement of bedrijfsopening. Al ruim 25 jaar is De Après Skihut de meest succesvolle Feestformule van Nederland. De Après Skihut on tour vertaalt deze sfeer één op één naar uw feestlocatie.

Bekende DJ Show boeken

Maar een Skihut on Tour is ook te boeken voor een verjaardagsfeest, jubileum of een wintersportreünie. De locatie is ons om het even. Overal waar elektriciteit is, bouwen wij feest. De Après Skihut on tour komt met de originele DJ’s, danseressen en zangers dus een feest is gegarandeerd. De Après Skihut is al te zien geweest op ruim 500 locaties in heel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Kortom met De Après Skihut on tour is geen feest te groot! Boek nu De Après Skihut on tour!

Boekingen van Apres-Ski Hut On Tour

Bij een Skihut on Tour zit het volgende inbegrepen: 1. Feestdj van De Après Skihut 2. Feestzanger van De Après Skihut 3. Twee danseressen 4. Licht en geluid tot 800 personen 5. Decor 6. Giveaways

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Apres-Ski Hut On Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Apres-Ski Hut On Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Apres-Ski Hut On Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Apres-Ski Hut On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Apres-Ski Hut On Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Apres-Ski Hut On Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Apres-Ski Hut On Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Apres-Ski Hut On Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Apres-Ski Hut On Tour

Apres-Ski Hut On Tour inhuren

€3.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Apres-Ski Hut On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-Show1 x 240 minuteninclusief tot 750 personenmin. 4 personenApres-Ski€3695,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand