Apres-Ski Hut On Tour boeken

In combinatie met Flügel
€3.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3695,-
 • Duur
  1 x 240 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  min. 4 personen
 • Soort
  Bekende DJ-Show
 • Genre
  Apres-Ski

Wil jij de Apres-Ski Hut On Tour boeken voor jouw party of event? Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd. Is het alleen niet voor iedereen mogelijk 365 dagen per jaar in De Après Skihut Rotterdam te zijn. De afstand mag geen drempel zijn. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in ‘’huis’’.

Apres-Ski Hut On Tour boeken

Skihut on Tour is op allerlei manieren overal in Nederland en in België in te zetten. Als opwarmer of afsluiter van een braderie, een sportevenement of bedrijfsopening. Al ruim 25 jaar is De Après Skihut de meest succesvolle Feestformule van Nederland. De Après Skihut on tour vertaalt deze sfeer één op één naar uw feestlocatie.

Bekende DJ Show boeken

Maar een Skihut on Tour is ook te boeken voor een verjaardagsfeest, jubileum of een wintersportreünie. De locatie is ons om het even. Overal waar elektriciteit is, bouwen wij feest. De Après Skihut on tour komt met de originele DJ’s, danseressen en zangers dus een feest is gegarandeerd. De Après Skihut is al te zien geweest op ruim 500 locaties in heel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Kortom met De Après Skihut on tour is geen feest te groot! Boek nu De Après Skihut on tour!

Boekingen van Apres-Ski Hut On Tour

Bij een Skihut on Tour zit het volgende inbegrepen: 1. Feestdj van De Après Skihut 2. Feestzanger van De Après Skihut 3. Twee danseressen 4. Licht en geluid tot 800 personen 5. Decor 6. Giveaways

Direct Apres-Ski Hut On Tour inhuren? Klik hier voor boekingen van Apres-Ski Hut On Tour

Apres-Ski Hut On Tour boeken

€3.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Apres-Ski Hut On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-Show1 x 240 minuteninclusief tot 750 personenmin. 4 personenApres-Ski€3695,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand