Boerin Anna boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen (incl. 2 danseressen)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Boerin Anna boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boerin Anna. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Boerin Anna

De mooie Boerin Anna (Anna Bron) is al jaren zeer populair op diverse online kanalen. En vanuit de media. Zo heeft het blad LINDA een uitgebreid item aan haar besteed. En heeft Andy van der Meijde haar op de bijrijdersstoel gehad. Ook is Anna regelmatig te zien en horen bij SKOFTEN en POWNED.

Video van Boer Harm

In de video van de populaire Boer Harm (Komkommers) speelt Anna een prominente rol. Het is ook niet voor niks dat Anna een fanbase van ruim130.000 volgers heeft. Deze spontane meid van het Groningse platteland ontpopt zich als een waar multitalent.Met inmiddels al drie eigen singles is het de hoogste tijd dat heel Nederland kennismaakt met haar muziek en energieke show.

Boekingen van Boerin Anna

Tijdens haar optredens wordt ze vergezeld door twee (net zulke vrolijke) danseressen.  Het is een energie-explosie met een mix van bekende feesthits en haar eigen singles, afgetopt met remakes van populaire ‘guilty pleasures’. Deze nummers hebben zich ruimschoots bewezen in de playlists van de beste DJ’s van Nederland en worden door Anna voorzien van een modern jasje.

Feestelijk en sexy repertoire

Naast haar remake van Satisfyer (Roxy Dekker) komen de groovy remake van Stupid (Tess), Shirt uit en Zwaaien (Feestteam & Dj Maurice), Brommers Kieken (Boer Harm), Kali (Django Wagner x Outsiders), Links Rechts (Snollebollekes) en haar eigen versie van ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ (Wolter Kroes) in feestelijke vaart voorbij. Boerin Anna staat garant voor een vol half uur feestplezier voor iedereen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boerin Anna kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boerin Anna wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boerin Anna wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boerin Anna online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boerin Anna kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boerin Anna boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boerin Anna kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boerin Anna boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boerin Anna

Boerin Anna inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boerin Anna

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Nederlandstalig / Feest€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand