Bob Offenberg boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Nederlandstalig

€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Bob Offenberg geboren op 28 april 1996 te Schiedam wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Hij verbaasde dan ook op 4 jarige leeftijd vele mensen om tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping het liedje “Que si, que no” van Jody Bernal in zijn geheel live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit wat resulteerde in nog een aantal talentenjachten waar hij vaak grote ogen gooide.

Bob Offenberg boeken

Het begon pas wat serieuzere vormen te krijgen toen Bob op een prive feestje naar de desbetreffende artiest toe liep en vroeg of hij een liedje mee mocht zingen. Zo gezegd, zo gedaan Bob stond met een microfoon in zijn handen en stond het hele nummer mee te zingen. John van Leeuwen, de zanger van die avond met wie hij het nummer zong, was zo onder de indruk dat hij zijn tekst vergat en Bob vrolijk verder ging. John van Leeuwen was zo enthousiast dat hij een aantal dagen later contact opnamen. John wilde een single op laten nemen door Bob, maar dan wel een single die goed bij een jongetje van 4 jaar oud zou passen. Al snel werd er al gespeculeerd over een debuutalbum. Dit resulteerde uiteindelijk in het album Dansen (2005). Dat Bob niet onopgemerkt kon blijven werd duidelijk nadat SBS 6 voor een tweede maal aan de telefoon hing met de vraag of Bob zou willen deelnemen aan het programma afvallen met sterren. Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo.

Boekingen van Bob Offenberg

Al deze gebeurtenissen bleven ook bij de mensen in de muziek business niet achterwegen. Niemand minder dan Emile Hartkamp benaderde Bob om naar zijn studio te komen en nummers van zijn hand uit te laten komen. Niet veel later resulteerde dit in de singl “Als je lacht”. Als opvolgers hiervan kwamen “'n Knipoog, 'n Kusje… 'n Bosje Rode Rozen” en “Een Lied voor alle moeders” . In 2014 kwam Bob in zijn eigen stijl met een lekkere foxtrot genaamd “Ik hou alleen van jou”. Ook dit nummer viel weer goed in de smaak. Op het Tros muziekfeest in Maastricht mocht hij dit nummer voor een bomvol plein ten gehoren brengen. Een snelle opvolgen van dit nummer met wederom tekstschrijver Frans Bauer was in de maak “Laat me zweven” met voor vele bekende klanken. Na dit alles stond Bob dan voor het eerst tijdens het Levensliedgala in het voor hem zo bijzondere Ahoy Rotterdam.

Bob Offenberg inhuren

Er werd daarna nog meer samengewerkt met Frans Bauer en dit resulteerde in het nummer “In Parijs”. Uiteraard met een videoclip opgenomen in Parijs. Nadat SBS 6 bekend maakte een programma te maken om de nieuwe volkszanger van Nederland te zoeken kon Bob niet uitblijven. Met goede audities stoomde hij dan ook door tot aan de live shows en resulteerde in vele goede reacties bij het publiek. Niet veel later kwam in dezelfde stijl als In Parijs het nummer “Amor, Amor” met wederom de bekende klanken van Frans Bauer. 9 november 2013 was weer een hoogtepunt voor Bob. Hij zat 10 jaar in het vak dus weer tijd voor en concert. Live met band in zijn geliefde Schiedam met als locatie de Margriethal. Dit feestje vierde hij collega artiesten als: Django Wagner, Belle Perez en nog vele andere. Een waar feestfestijn barste los die avond, waar nog veel over wordt nagepraat.

Direct Bob Offenberg huren? Klik hier voor boekingen van Bob Offenberg

Video afspelen

Bob Offenberg boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.675,-
€595,-
€1.475,-