Danilo Wattez boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Danilo Wattez wordt ook wel de nieuwe Jannes genoemd. Als wielrenner in de jeugdklasse, was Danilo Wattez zeer succesvol. Maar zijn tweede passie, zingen, won het echter toch van zijn liefde voor het wielrennen. Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen zette hij een punt achter zijn wielerloopbaan en concentreerde hij zich alleen nog maar op het zingen.

Danilo Wattez boeken

Dit resulteerde uiteindelijk in zijn debuutsingle ‘De zon in mij’. Een heerlijk nummer met een knaller van een refrein waarin de zon echt gaat schijnen. Het leek hem een leuk idee om, na het beeindigen van zijn wielerloopbaan, gelijktijdig met de start van de Tour de France zijn nieuwste single ‘Als je Lacht’ te lanceren. Deze tweede single is een opgewekt, vrolijk nummer met Griekse invloeden.

Boekingen van Danilo Wattez

Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je, je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets, daarvan is Danilo Wattez overtuigd. Hij is dan ook van plan, om met flink doorzetten, een eigen plek te bemachtigen in de artiestenwereld.

Direct Danilo Wattez huren? Klik hier voor boekingen van Danilo Wattez

Danilo Wattez boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danilo Wattez

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand