Blinde Ed boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief, alleen monitor-set
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Allround

Blinde Ed reisde stad en land af om urenlang te rocken en rollen in bruine cafés en gezellige festival. In 2011 deed Ed mee aan The X-Factor, bereikte de finale, werd even een BN-er en mocht vervolgens op bedrijfsfeestjes een half uurtje tape-acten. Inmiddels doet hij weer gewoon waar hij het beste in is: zichzelf begeleidend op toetsen een muzikaal feestje bouwen waar de vonken van afvliegen. Noem Blinde Ed gerust een blanke rock- en blues-versie van Stevie Wonder. Een opvallende verschijning. Of om zijn part een muzikaal feestbeest. Het mag allemaal, want het klopt ook allemaal!

Blinde Ed boeken

Blinde Ed (ja, hij is echt blind), oogt misschien vervaarlijk stoer, maar is in feite een doodgoeie, uiterst sympathieke, uitstekende zanger en muzikant. Kapsones kent hij niet. Hij ‘voelt’ de sfeer, anticipeert daarop en zal te allen tijde zijn kwaliteiten, z’n gevoel voor humor en zijn uitgebreide repertoire aanwenden om er een feestje te maken. En dan maakt het hem niet uit of hij nou op de Zwarte Cross staat, op een chique bedrijfsfeest of in een klein café.

Boekingen Blinde Ed

Met puur rock ‘n’ roll-bloed in z’n aderen wil hij eigenlijk alleen maar zoveel mogelijk spelen. The X-Factor ligt achter hem, die klus is geklaard, nu weer ‘on the road’, van optreden naar optreden, van feest naar feest!

Direct Blinde Ed huren? Klik hier voor boekingen van Blinde Ed

Blinde Ed boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blinde Ed

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-actin overlegexclusief, alleen monitor-set1 persoonAllround€695,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€795,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand