Birgit Schuurman boeken

  • Tape-act
  • Duur: in overleg
  • Geluid: in overleg
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop / Allround

Bekend als 'zusje van' maar met een veelzijdige persoonlijkheid en een heel eigen muzikaal geluid verwerft deze meid haar eigen plek in de showbusiness. Soms gaat het goed met nieuwe, snelle Nederlandse meisjes, en soms gaat het verkeerd. Wat vaak de doorslag geeft is de hoeveelheid aanwezig talent. Gelukkig hoeven we ons wat dat betreft over Birgit geen zorgen te maken.

Birgit Schuurman boeken

De loopbaan van Birgit is niet alleen geplaveid geweest met rozen. In de Studio Groenland in Bussum werd aanvankelijk gedacht dat Birgit een meisje was dat met DAT-tapes een aardig bestaan kon opbouwen in disco's en dansholen. Maar al snel groeide het vertrouwen in haar zangvermogen en haar muzikale capaciteiten. Nog tijdens het projekt zette ze zich zelf aan het schrijven en het resultaat "Can We Still Be Friends?" werd een van de betere nummers op haar 13-tracks tellende debuutalbum. Als eerste single werd gekozen "A little famous", een gutsy popsong. Na zich een jaar vooral bezig te hebben gehouden met musical ("De Jantjes") en televisie (de nieuwe Talpa-serie "Lieve lust’) laat Birgit weer verrassend van zich horen op het muzikale vlak. De opvolger van haar succesvolle debuut-album Few Like Me (2001) is een feit. Sticky Tales is de naam! Hiervan werd de single 'Hardrocking Diva' een hit.

Boekingen van Birgit Schuurman

In 2006 speelde ze in de theaterproductie 'Sexueal Perversity', geproduceerd door Rick Engelkes Producties en MTV. Het theaterstuk is gebaseerd op de film 'About last night' en gericht op jongeren. Voor haar rol in de musical 'The last 5 years' met Ara Halici won ze een musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Direct Birgit Schuuurman huren? Klik hier voor boekingen van Birgit Schuurman


Toon meer