Barend Van Deelen boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Barend Van Deelen boeken

  • Bekende Radio DJ
  • Duur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Commercieel

Geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt. Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn.

Barend Van Deelen boeken

Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook!

Boekingen van Barend Van Deelen

Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond. En plots is daar... 3FM! Barend's grote radiodroom komt uit! Je hoort Barend Van Deelen van maandag t/m donderdag tussen 24.00 en 02.00 uur. Voor iedereen die nog niet kan of wil slapen is Barend de perfecte persoon om de dag mee af te sluiten. , Tevens op Zaterdag presenteert hij de Mega Top 50 tussen 14.00 en 16.00 uur en iedere zondag heeft ie z’n eigen show “BAREND” tussen 14.00 en 16.00 uur ! Barend van Deelen is te boeken als 3FM DJ in uw feesttent, dancing of op uw feest. Hij draait commerciële muziek, 90’s en feesthits !

Direct Barend van Deelen huren? Klik hier voor boekingen van Barend van Deelen


Toon meer