Bakermat boeken

* DJ * Duur: 1 x 60-90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Electro / Groove * Richtgage: boven € 40.000,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Bakermat is de artiestennaam van Lodewijk Fluttert (Markelo, 8 oktober 1991), een Nederlandse dj en muziekproducent. Hij brengt singles uit bij het label Soulmax. Zijn muziek is een mengeling van elektronische muziek, house en techno, en daarnaast is ook de invloed van jazz en soul hoorbaar.

Bakermat boeken

Hij begon zijn muzikale carrière tijdens zijn studieperiode psychologie in Utrecht, waar hij in zijn vrije tijd optrad als dj. Hij heeft tot dusver drie ep’s uitgebracht. In 2012 kwam de ep Zomer uit, begin 2013 Vandaag (met een sample van de I have a dream-toespraak door Martin Luther King) en op 21 juni 2013 heeft hij zijn derde ep Uitzicht uitgebracht (met een sample van de Apollo 8 Genesis voordracht door astronauten Bill Anders, Jim Lovell, en Frank Borman).

Boekingen van Bakermat

Andere door Bakermat geproduceerde nummers zijn onder andere Black Cat John Brown en Strandfeest. Hij heeft ook een aantal remixes uitgebracht.

Direct Bakermat huren? Klik hier voor boekingen van Bakermat

Video afspelen

Bakermat boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag