Baggio boeken

UItsluitend met band te boeken!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live-act met band
 • Genre
  Rock / Eigen repertoire

Baggio is een artiest die in zijn muziek alles geeft wat hij heeft. Geboren inWageningen, waar hij opgroeide met het luisteren naar de klassiekers … van de Beach Boys tot AC / DC. Hij was zo aangetrokken tot muziek dat hij genoeg geld spaarde om zijn eerste gitaar op 7-jarige leeftijd te kopen en zijn eerste optreden arriveerde een paar maanden later.

Baggio boeken

Zijn sterke discipline leidde niet alleen tot ontelbare uren gitaarspelen en zingen, maar ook van het leren van vele andere instrumenten en studio-productie. Tegen de tijd dat hij dertien was, had Baggio verschillende lokale radio- en televisiecommercials geschreven. In 2016 werd Baggio benaderd door The Voice en gevraagd om een ​​van de deelnemers te worden. Baggio koos ervoor om een ​​cover van ABBA's “Does Your Mother Know” uit te voeren. Het duurde slechts 22 seconden voordat alle vier juryleden hun stoelen draaiden om het 18-jarige talent welkom te heten in de show.

Boekingen van Baggio

Zijn dynamische prestaties maakten hem tot ​​favoriet bij de fans. Sinds hij bij The Voice is verschenen, heeft Baggio de zelfgeschreven single “You Want Me” uitgebracht Vanaf het moment dat Baggio het podium betreedt tilt zijn energie de menigte op en het gaat alleen maar verder vanaf daar. Zijn liefde voor muziek maakt een directe verbinding met het publiek en creëert fans overal waar hij komt.

Direct Baggio huren? Klik hier voor boekingen van Baggio

Baggio boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Baggio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act met band1 x 60 minutenexclusief5 personenRock / Eigen repertoireOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag