Artistic Raw boeken

* DJ * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Club / House * RICHTGAGE: onder € 1.000,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Al op jonge leeftijd raakte Artistic Raw geïnspireerd door muziek. Zoals het hoort bij een echte dj begon Artistic Raw met cassettebandjes. Als puber wist hij slim gebruik te maken van het fenomeen internet. Artistic Raw maakte mixtapes onder de naam “Drugshouse”, zette deze online en zijn muziek verspreidde zich over de hele wereld. Dat leverde de Hagenaar optredens op in lokale clubs in zijn buurt.

Artistic Raw boeken

Vanwege zijn stijgende populariteit draaide de Nederlandse house-DJ als snel in alle grote clubs van Nederland. Door dit grote nationale succes kon zijn internationale doorbreek nooit lang meer duren. De laatste jaren heeft Artistic Raw dan ook optredens overal over de wereld zoals in Dubai, Marokko, Amerika en natuurlijk ook nog steeds in Europa en in Nederland.

Boekingen van Artistic Raw

Daarnaast is Artistic Raw met het nummer Drop the Bass ontdekt door Afrojack. Het nummer is omarmd door Afrojack’s platenlabel Spinnin’ Records. Met meer dan 2 miljoen plays op soundcloud en, naast Afrojack, ook nog ondersteuning van Hardwell en Tiesto is Artistic Raw nu gewoon 1 van de betere DJ's!

Direct Artistic Raw huren? Klik hier voor boekingen van Artistic Raw

Video afspelen

Artistic Raw boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

MBA

Op aanvraag