Quintino boeken

Prijscategorie: € 7.500,- tot € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Quintino boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Quintino. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met erg sterke releases zowel nationaal als internationaal, grote enthousiasme, zijn skills en brede glimlach ziet de toekomst er goed uit voor deze fijne nieuwkomer. Eind 2005 is er een optreden met 1 van de Housepioneers van Nederland Laidback Luke in Den Helder.

Biografie Quintino boeken

Dit gaat niet onopgemerkt voorbij en hij wordt dan ook gelijk opgemerkt als talent. ’Dit was een geweldig en een goeie motivatie’. In 2007 komt Quintino echt goed aanzetten. Het produceren begint nu erg grote vormen aan te nemen. Zijn tracks worden goed ontvangen en erg veel gedraaid door DJ’s als Benny Rodrigues, Josh Wink, Erick E, Laidback Luke e.a . Met veel producties in de maak is er al een remix van hem verschenen op de Cd van House Legende “Roger Sanchez” (After Dark). en zullen er dit jaar nog vele producties van hem uit komen op vele bekende labels!

Sterke uitstraling

Met een sterke uitstraling en groot talent kon niemand meer om deze jongeman heen, hij kreeg de kans om zijn muziek aan een groot publiek te laten horen bij Nope is Dope en greep deze met beide handen aan. “Wij zijn blij met een aanwinst als Quintino”(Aldus Ravuth Ty Eigenaar NopeisDope) Deze organisatie geeft hem de de ruimte als jong talent uit te groeien tot een DJ van wereldformaat. Daarnaast is er eind 2007 de officiele Rocking with the best tour van Laidback Luke door nederland heen. Hij zal ondersteund worden door Talenten waar Quintino voor aan mee is gevraagd. “Een grote eer en erg gemotiveerd om zo heel nederland door te gaan”

Boekingen van Quintino

Met alle vertrouwen aan beide kanten begint zijn status grote vormen aan te nemen als artiest. Vooralsnog Heeft hem dit zeker geen windeieren gelegt, met optredens in Bulgarije,Turkije,Griekenland en in binnenland op alle grote podia te hebben gestaan is dit inmiddels 1 van nederlands mooiste aanwinsten van 2008. Door zijn grote enthousiasme en verrassende sets probeert hij zich zo te kenmerken In de wereld van de muziek. ‘Tegenwoordig kom je er alleen met eigen producties, eigen stijl en net dat stukje extra.’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Quintino kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Quintino wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Quintino wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Quintino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Quintino kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Quintino boeken

Ben jij benieuwd hoe je Quintino kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Quintino boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Quintino

Quintino inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Quintino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand