Akwasi boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Akwasi boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban / Hip Hop

Akwasi, bekend van hiphop formatie Zwart Licht, maakt voor zijn soloalbum een reeks liedjes, gebaseerd op het oeuvre van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen. 

Akwasi boeken

Het album zal verschijnen  in januari 2014 en zal de naam ‘Daar Ergens’ dragen. Er is tevens een gelijknamige voorstelling ontwikkeld in samenwerking met Likeminds en hulp van Atelier Oerol. Deze voorstelling was te zien op alle dagen van het Oerol Festival in 2013.

Boekingen van Akwasi

De voorstellingen waren binnen no time uitverkocht en een groot succes! Voordat deze voorstelling langs de Nederlandse theaters ging, deed Akwasi met ’Daar Ergens’ ook nog een korte tour langs een selectie popzalen met de spiksplinternieuwe liedjes. Het album verscheen in januari 2014, de eerste single was ‘Een Wedstrijd, ft Rob Dekay’. Of het nu met zijn energieke en uitstekende band is of juist in een intieme akoestische setting, Akwasi is de perfecte mix tussen hiphop, pop- en wereldmuziek! Je kent hem uit de rapformatie Zwart Licht maar met zijn solo projecten laat Akwasi zich van zijn brede muzikale kant zien. Hij heeft diepgang, humor, charme en is keer op keer in staat zijn publiek te pakken en ze vervolgens niet meer los te laten!

Direct Akwasi huren? Klik hier voor boekingen van Akwasi


Toon meer