Vic9 boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban

Wil jij Vic9 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Vic9. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Rotterdamse rapper Vic9 is geen onbekende in de Nederlandse HipHop/Urban scène. In 2016/2017 kwam de rapper uit het niets terecht op grote projecten van Sevn Alias (Enge Whip), Kevin (In De Streets) & Josylvio (Abu Dhabi) zonder ook maar ooit een eigen nummer te hebben uitgebracht. Dit resulteerde in een uitnodiging voor Vic9 om mee te doen aan het “All Eyez On Us” project ter ere van de film “All Eyez On Me” over Tupac Shakur. Dit succesvolle project was met een #2 notering in de Album Top 100 een startschot voor Vic9 om nu ook te gaan werken aan zijn solo carrière.

Biografie Vic9

In augustus 2017 tekende Vic9 een managementcontract bij Event-Us en kort hierna sloot hij zich aan bij platenlabel Top Notch. In december van ditzelfde jaar bracht Vic9 zijn debuut-EP “9” uit met features van o.a: Sevn Alias, Lijpe, Kevin & meer. De EP behaalde binnen 6 maanden tijd meer dan 12 miljoen streams en smaakte dus naar meer.

Boekingen van Vic9

Precies een half jaar later (1 juni 2018) was het alweer tijd voor zijn tweede EP genaamd “92:29”. Deze EP bevat samenwerkingen met onder andere Jayh, Josylvio, 3robi en Ronnie Flex. Samenwerking met de laatstgenoemde behaalde binnen 2 maanden de gouden status (6 miljoen streams) en de EP kwam in de Album Top 100 binnen op #5. Een prestatie die smaakt naar meer solo werk van Vic9. Momenteel is Vic9 hard aan het werken aan zijn nieuwe album dat naar verwachting nog dit kalenderjaar zal verschijnen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Vic9 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Vic9 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Vic9 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Vic9 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Vic9 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Vic9 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Vic9 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Vic9 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Vic9

Vic9 inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vic9

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand