Vic9 boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban

De Rotterdamse rapper Vic9 is geen onbekende in de Nederlandse HipHop/Urban scène. In 2016/2017 kwam de rapper uit het niets terecht op grote projecten van Sevn Alias (Enge Whip), Kevin (In De Streets) & Josylvio (Abu Dhabi) zonder ook maar ooit een eigen nummer te hebben uitgebracht. Dit resulteerde in een uitnodiging voor Vic9 om mee te doen aan het “All Eyez On Us” project ter ere van de film “All Eyez On Me” over Tupac Shakur. Dit succesvolle project was met een #2 notering in de Album Top 100 een startschot voor Vic9 om nu ook te gaan werken aan zijn solo carrière.

Vic9 boeken

In augustus 2017 tekende Vic9 een managementcontract bij Event-Us en kort hierna sloot hij zich aan bij platenlabel Top Notch. In december van ditzelfde jaar bracht Vic9 zijn debuut-EP “9” uit met features van o.a: Sevn Alias, Lijpe, Kevin & meer. De EP behaalde binnen 6 maanden tijd meer dan 12 miljoen streams en smaakte dus naar meer.

Boekingen van Vic9

Precies een half jaar later (1 juni 2018) was het alweer tijd voor zijn tweede EP genaamd “92:29”. Deze EP bevat samenwerkingen met onder andere Jayh, Josylvio, 3robi en Ronnie Flex. Samenwerking met de laatstgenoemde behaalde binnen 2 maanden de gouden status (6 miljoen streams) en de EP kwam in de Album Top 100 binnen op #5. Een prestatie die smaakt naar meer solo werk van Vic9. Momenteel is Vic9 hard aan het werken aan zijn nieuwe album dat naar verwachting nog dit kalenderjaar zal verschijnen.

Direct Vic9 huren? Klik hier voor boekingen van Vic9

Vic9 boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vic9

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand