Zware Jongens boeken

Bekend van o.a. ‘De Kneu’ en ‘Jodeljump’
€2.025,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2025,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Zware Jongens boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zware Jongens. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord. Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top-20 notering. Publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

Biografie Zware Jongens

In 2007 verschijnt hun allergrootste feestknaller tot nu toe: “De Jodeljump”.  En de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Deze track wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid. En Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is “De Jodeljump” een absolute topper. Een greep uit het rijke oevre van de Zware Jongens: “Hoog is de zolder“, “POES VAN TANTE LOES“, “Dorst“en “Bonnie Hoep“. Maar ook “Rosemarie“, “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier“. Dit laatste nummer wordt in Duitsland een grote hit in de versie van DJ Düsse & Marry. In het Duits heet het nummer “Wiir”.

Feestartiesten boeken

Begin 2018 komen de heren met “De Kneu“. Een ode aan hun lievelingsvogel, de Kneu. Ondanks een radio en televisie boycot werd het nummer één van de grootste feesthits van het jaar. Met bijna twee miljoen views op You Tube. Augustus 2018 wordt de “Lege Krattenwals“- ook wel de Krattenpolka (opnieuw) uitgebracht. Dit lied, al in 2006 opgenomen is nooit op single uitgebracht. Dit lied in de zomer van 2018 een enorme hit op Facebook en op YouTube. Het stond zelfs op nummer 2 bij Dumpert. Na de singles “Melk” en “Krijg ik nu nog wat te zuipen” komen de Zware Jongens in september 2020 met een nieuwe plaat. “De snor van Johan Derksen”.

Boekingen van Zware Jongens

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen. En vervolgens worden ze getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zware Jongens kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zware Jongens wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zware Jongens wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zware Jongens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zware Jongens kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zware Jongens boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zware Jongens kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zware Jongens boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zware Jongens

Zware Jongens inhuren

€2.025,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zware Jongens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / Feest€2025,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.300,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand