Zware Jongens boeken

Bekend van o.a. ‘De Kneu’ en ‘Jodeljump’
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Zware Jongens boeken op jouw feest of evenement? De Zware Jongens bestaan uit Fokko Dam en Arie Kuipers. Samen waren Fokko en Arie verantwoordelijk voor de hit: “HULZEBOSCH HULZEBOSCH” van Erik Hulzebosch. In het jaar 2000 besloten beide heren samen te gaan optreden en vormden zij het feestduo de Zware Jongens. Gezien hun lichaamsgewicht een passende naam!

Zware Jongens boeken

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al menig grote hit gescoord. Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde moeiteloos een top 20 notering. Publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks vanaf de tribune in alle stadions gezongen.

Feestartiesten boeken

Ook bekend zijn hits als “Wurst Wurst Wurst” en “De Houthakker” of “Alles heeft een einde”. In 2007 verschijnt de allergrootste feestknaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot ‘feesthit van het jaar’. En de Zware Jongens ontvangen hiervoor een award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op feesten grijsgedraaid. Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump de meest gedraaide en aangevraagde plaat.

Boekingen van Zware Jongens

De “POES VAN TANTE LOES” is de carnavalssingle van 2010. Het nummer is een ouderwets aanstekelijk polonaisenummer en is tijdens het carnaval een enorm succes.

Direct Zware Jongens boeken? Klik hier voor boekingen van Zware Jongens

Zware Jongens boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zware Jongens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / Feest€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.595,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand