Double DJ’s boeken

Bekend van o.a. “Boven Op De Berg”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Apres-ski / Feest

Wil jij Double DJ’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Double DJ’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ’s. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière. En met resultaat!

Biografie Double DJ’s

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes: ”Roeien, Zeilen, Vissen”, ”Zwaai eens naar mijn vogeltje” en ”Ja, die van jou die is te klein”. In het voorjaar van 2010 verschijnt weer een enorme feesthit: “Boven op de Berg“.

Boekingen van Double DJ’s

Na “De reddingsboot” , ” Goeie vrienden” en “VIVA! HET LEVEN IS EEN FEEST!“ komen de heren in 2013 wederom uit met een vrolijk feestelijk nummer.

Feestact boeken

De Double DJ’s hebben inmiddels al zoveel goede, eigen feest-hits gehad waardoor een optreden van dit duo een half uur lang één groot feest der herkenning is. Let op: Double DJ’s zijn een zang-act en treden niet op als DJ!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Double DJ’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Double DJ’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Double DJ’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Double DJ’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Double DJ’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Double DJ’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je Double DJ’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Double DJ’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Double DJ’s

Double DJ’s inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Double DJ’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenApres-ski / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand