Zingende Skileraar boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Schlager / Apres-Ski

€575,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De Zingende Skileraar is daadwerkelijk een zingende skileraar. Op dit moment geeft feestzanger Jan Joost namelijk skiles in Oostenrijk. Enige jaren geleden trad Jan Joost als zanger veelvuldig in den lande op. Hij heeft daarna een behoorlijke periode in zijn eigen café gewerkt.

De Zingende Skileraar boeken

Na een aantal jaren in de horeca besloot hij in het winterseizoen zijn vaardigheden als skiër te gaan gebruiken om les te geven in de skigebieden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kon en Jan Joost is weer gaan zingen. Nu is hij terug als “De Zingende Skileraar”.In het verleden maakte hij een aantal singles waaronder “Herr Heinrich” en “Marietje”. Ook nam hij de “Feestballade” op. In dit nummer vraagt hij zich af (aan de vooravond van het feest dat hij heeft georganiseerd), of alles wel is geregeld.

Boekingen van de Zingende Skileraar

De eerste plaat als De Zingende Skileraar is als het ware de opvolger van de Feestballade. Het nummer “Wat een feest!” speelt zich namelijk af op de dag ná het feest.

Direct de Zingende Skileraar huren? Klik hier voor boekingen van de Zingende Skileraar

Video afspelen

Zingende Skileraar boeken

€575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€775,-
€895,-
€1.450,-