DJ Thomas Tannenbaum boeken

Oktoberfest DJ
€594,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €594,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Apres-Ski / Oktoberfest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Duits

Wil jij DJ Thomas Tannenbaum boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Thomas Tannenbaum. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Of het nu gaat om après-ski of traditionele tiroler muziek, niets is te gek voor DJ Thomas Tannenbaum.

Biografie DJ Thomas Tannenbaum

Iedere keer komt deze Duitse feest DJ weer verrassend om de hoek. Met leuke Duitse mash-up versies aus der Heimat.

Oktoberfest artiesten boeken

Tel daarbij zijn typisch Duitse humor op en je hebt gegarandeerd een te gekke avond.

Boekingen van DJ Thomas Tannenbaum

Sta je op het punt je locatie te verbouwen? Huur dan DJ Thomas Tannenbaum in, dan is het dak er alvast af. ‘Gaat niet bestaat niet’ is zijn levensmotto en dus maakt hij van ieder optreden een knotsgek feest. Dé Duitse party DJ bij uitstek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Thomas Tannenbaum kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Thomas Tannenbaum wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Thomas Tannenbaum wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Thomas Tannenbaum online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Thomas Tannenbaum kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Thomas Tannenbaum boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Thomas Tannenbaum kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Thomas Tannenbaum boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Thomas Tannenbaum

DJ Thomas Tannenbaum inhuren

€594,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Thomas Tannenbaum

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Apres-Ski / Oktoberfest DJ5 uurExclusief geluid en techniek1 persoonApres-Ski / Duits€594,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand