Zefanio boeken

* Rap/Zang act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban * RICHTGAGE: € 1.000,- tot € 1.250,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Zefanio, geboren op 21 juni 1991, is vanaf jongs af aan al bezig met muziek. Op jonge leeftijd luistert hij veel naar muziek en probeert hij zijn grote idolen na te doen door mee te zingen en rappen met de teksten.

Zefanio boeken

Een aantal jaar geleden verdiept hij zich in de muziek en begint hij zijn talenten in de muziek te gebruiken om zelf liedjes te schrijven en het zelf componeren van beats. Zefanio richt zich in eerste instantie op rappen in het Engels maar na korte tijd besluit hij toch te gaan voor Nederlandstalige nummers.

Boekingen van Zefanio

In de jaren 2011 t/m 2014 werkt Zefanio nauw samen met het label Zonamo Underground. Uit deze samenwerking vloeit eerst een Zonamo Underground Sessie samen met Dwayne Meerzorg in 2011. In 2014 komt de track ‘Freak’ met rappers: Mellamell en Brace. Dit wordt de eerste officiële track op Youtube waar Zefanio op is te horen. In 2015 tekent Zefanio een contract bij platenlabel Avalon waar hij op korte termijn een EP uit zal brengen.

Direct Zefanio huren? Klik hier voor boekingen van Zefanio

Video afspelen

Zefanio boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag