Ronnie Ruysdael boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Ronnie Ruysdael boeken voor jouw party of event? Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Miss Montreal of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

Ronnie Ruysdael boeken

Ronnie Ruysdael = ouderwets gezellig feest. Voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt, is Ronnie Ruysdael de perfecte artiest. Er wordt gelachen, gesprongen, meegezongen en altijd gaat het publiek in een lange polonaise door de zaal, met in 1 hand een vlaggetje en de andere hand op de schouder van de voorganger. En die voorganger kan zomaar je bakker, badjuf, vader of oma zijn, want Ronnie is van iedereen en dus wil iedereen…. Ronnie Ruysdael boeken.

Koning van de Polonaise

Iedere generatie en iedere laag van de bevolking voelt zich aangesproken wanneer hij het publiek op één van zijn hitjes trakteert. Ronnie Ruysdael zingt eigen liedjes ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ en ‘Ciao de Baco” zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen. Zoveel feesthits zijn goed voor de boekingen van Ronnie Ruysdael.

Boekingen van Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael heeft altijd een koffer vol cadeaus En terwijl hij staat te zingen gooit hij nonchalant zwaaihandjes, vlaggetjes en andere cadeau-artikelen de zaal in. Want zijn koffer is onuitputtelijk. Het publiek gaat na afloop dan ook voorzien van een glimlach én een leuk aandenken richting de fiets. Want auto rijden is er meestal niet meer bij 😉 Ronnie Ruysdael gaat door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft! Onder het motto: ‘Ik ga door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!’ weet deze koning van de polonaise keer op keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. De Koning van de Polonaise herken je aan zijn glitterpakken, zijn bakkebaarden en zijn gouden tanden. Tijd om Ronnie Ruysdael te boeken.

Direct Ronnie Ruysdael boeken? Klik hier voor boekingen van Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael boeken

€2.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ronnie Ruysdael

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€2395,-
Tape-act (2023)1 x 30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€2395,-
Tape-act (2024)1 x 30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.250,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand