Ronnie Ruysdael boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Ronnie Ruysdael boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ronnie Ruysdael. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Miss Montreal of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

Biografie Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael = ouderwets gezellig feest. Voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt, is Ronnie Ruysdael de perfecte artiest. Er wordt gelachen, gesprongen, meegezongen en altijd gaat het publiek in een lange polonaise door de zaal, met in 1 hand een vlaggetje en de andere hand op de schouder van de voorganger. En die voorganger kan zomaar je bakker, badjuf, vader of oma zijn, want Ronnie is van iedereen en dus wil iedereen…. Ronnie Ruysdael boeken.

Koning van de Polonaise

Iedere generatie en iedere laag van de bevolking voelt zich aangesproken wanneer hij het publiek op één van zijn hitjes trakteert. Zoveel feesthits zijn natuurlijk alleen maar extra redenen om Ronnie Ruysdael te boeken. Ronnie Ruysdael zingt eigen liedjes ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ en ‘Ciao de Baco” zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen.

Boekingen van Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael heeft altijd een koffer vol cadeaus En terwijl hij staat te zingen gooit hij nonchalant zwaaihandjes, vlaggetjes en andere cadeau-artikelen de zaal in. Want zijn koffer is onuitputtelijk. Het publiek gaat na afloop dan ook voorzien van een glimlach én een leuk aandenken richting de fiets. Want auto rijden is er meestal niet meer bij ;-) Ronnie Ruysdael gaat door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!

Ronnie Ruysdael inhuren

Onder het motto: ‘Ik ga door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!’ weet deze koning van de polonaise keer op keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. De Koning van de Polonaise herken je aan zijn glitterpakken, zijn bakkebaarden en zijn gouden tanden. Tijd om Ronnie Ruysdael te boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ronnie Ruysdael kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ronnie Ruysdael wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ronnie Ruysdael wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ronnie Ruysdael online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ronnie Ruysdael kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ronnie Ruysdael boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ronnie Ruysdael kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ronnie Ruysdael boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael inhuren

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ronnie Ruysdael

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.975,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand