House Of Rock boeken

Heerlijke 90’s hits in een rock-versie!
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 90 ÓF 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock

Wil jij House Of Rock boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van House Of Rock. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben (o.a. ex-leden van LEFT en The Hot Stewards) bundelen hun krachten om de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

Biografie House Of Rock

House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Het publiek zal ondersteund door twee sexy zangeressen dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen.

Boekingen van House Of Rock

In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop.  Dit jaar vuren zij hun vlammende feestkanonnen af op de grote festivals van Nederland waaronder Paaspop, Zwarte Cross en nog veel en veel meer..

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig House Of Rock kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je House Of Rock wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van House Of Rock wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij House Of Rock online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van House Of Rock kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

House Of Rock boeken

Ben jij benieuwd hoe je House Of Rock kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct House Of Rock boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van House Of Rock

House Of Rock inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van House Of Rock

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 ÓF 2 x 60 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage6 personenRock€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand