Disco Snolly Live boeken

Leuke band voor festivals
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. 4 danseressen)
 • Genre
  Disco / Soul

Wil jij Disco Snolly Live boeken voor een optreden op jouw party of event? Dat het woord “coverband” ook een understatement kan zijn, dat ervaar je pas tijdens de spektakel show van Disco Snolly LIVE. Een hommage aan het beste van de 70s en 80s. Gemixt met de mogelijkheden van nu.

Disco Snolly Live boeken

Van Whitney naar Aretha en van Donna Summer naar Queen. Dit is een volledig met spiegeltjes beplakte achtbaan. Dwars door het beste muzikale tijdperk wat we ooit gekend hebben. En je mag je moeder ook meenemen. Disco Snolly is onder andere bekend van een uitverkocht Poppodium 013, Paaspop, De Nijmeegse vierdaagsefeesten, Concert at Sea en SBS6 De Dansmarathon.

Coverband boeken

“Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat het zo lang op zich heeft laten wachten. Met misschien wel een overkill aan evenementen denkt  Disco Snolly Live een nog stiekem best groot gat te hebben gevonden, dat zij nu willen vullen.

Boekingen van Disco Snolly Live

Het liegt er niet om, jaren later mogen zij met Disco Snolly nog steeds maandelijks de vetste locaties en clubs uitverkopen. Ze interpreteren disco in de breedste zin van het woord en altijd staat één ding voorop: Meezingen! Hun eigen DJ’s hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de één laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits uptempo achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe even met één been buiten het discoboekje, maar wel altijd met disco-invloeden! Inmiddels bekend van o.a. een uitverkocht Poppodium 013, De Nijmeegse vierdaagsefeesten, Ahoy Rotterdam, Concert at Sea, Paaspop en SBS6 De Dansmarathon.

Direct Disco Snolly Live boeken? Klik hier boekingen van Disco Snolly Live

Disco Snolly Live boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Disco Snolly Live

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. 4 danseressen)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenDisco / Soul€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand