Disco Snolly Live boeken

Leuke band voor festivals
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. 4 danseressen)
 • Genre
  Disco / Soul

Wil jij Disco Snolly Live boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Disco Snolly Live. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dat het woord “coverband” ook een understatement kan zijn, dat ervaar je pas tijdens de spektakel show van Disco Snolly LIVE. Een hommage aan het beste van de 70s en 80s. Gemixt met de mogelijkheden van nu.

Biografie Disco Snolly Live

Van Whitney naar Aretha en van Donna Summer naar Queen. Dit is een volledig met spiegeltjes beplakte achtbaan. Dwars door het beste muzikale tijdperk wat we ooit gekend hebben. En je mag je moeder ook meenemen. Disco Snolly is onder andere bekend van een uitverkocht Poppodium 013. En van Paaspop, De Nijmeegse vierdaagsefeesten, Concert at Sea en SBS6 De Dansmarathon.

Coverband boeken

“Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat het zo lang op zich heeft laten wachten. Met misschien wel een overkill aan evenementen denkt  Disco Snolly Live een nog stiekem best groot gat te hebben gevonden, dat zij nu willen vullen.

Boekingen van Disco Snolly Live

Het liegt er niet om, jaren later mogen zij met Disco Snolly nog steeds maandelijks de vetste locaties en clubs uitverkopen. Ze interpreteren disco in de breedste zin van het woord en altijd staat één ding voorop: Meezingen! Hun eigen DJ’s hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de één laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits uptempo achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe even met één been buiten het discoboekje, maar wel altijd met disco-invloeden! Inmiddels bekend van o.a. een uitverkocht Poppodium 013, De Nijmeegse vierdaagsefeesten, Ahoy Rotterdam, Concert at Sea, Paaspop en SBS6 De Dansmarathon.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Disco Snolly Live kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Disco Snolly Live wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Disco Snolly Live wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Disco Snolly Live online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Disco Snolly Live kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Disco Snolly Live boeken

Ben jij benieuwd hoe je Disco Snolly Live kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Disco Snolly Live boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Disco Snolly Live

Disco Snolly Live inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Disco Snolly Live

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. 4 danseressen)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenDisco / Soul€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.795,-
€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand