Justine Pelmelay boeken

Bekend van Eurovisie Songfestivalhit ‘Blijf Zoals Je Bent’
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Songfestival / Allround

Wil jij Justine Pelmelay boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Justine Pelmelay is al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse muzieklandschap. Deze zangeres heeft meegedaan aan het songfestival, is ontelbare keren op tv te zien geweest en heeft meerdere hits in haar repertoire. Justine is nog altijd de perfecte aanvulling op jouw bedrijfsfeest, bruiloft of ieder ander evenement.

Justine Pelmelay boeken

In de jaren ’80 zingt Justine Pelmelay in verschillende bands. Zo zingt ze het bekende nummer ‘Zandvoort aan de Zee’ met de Pasadena Dream Band en zingt ze in Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Ook is ze voor veel artiesten achtergrondzangeres op hun single of albums. In 1988 zingt ze in het achtergrondkoor van Gerard Joling en proeft zo voor het eerst de sfeer van het Eurovisie Songfestival. Een jaar later is het haar tijd om te schitteren en doet Justine mee aan het Nationale Songfestival met het nummer ‘Blijf Zoals Je Bent’. 

Nederlandse zangeres boeken

Met een optreden van bekende nummers als ‘Ik laat je nooit meer gaan’ tot natuurlijk haar songfestivalhit ‘Blijf zoals je bent’ weet Justine Pelmelay ieder publiek te betoveren met haar prachtige stem. Haar jarenlange ervaring als zangeres is duidelijk te zien en te horen in haar optredens, waardoor zij iedere show tot een succes maakt. Boek Justine Pelmelay als zangeres voor jouw evenement, bedrijfsfeest of verjaardag!

Boekingen van Justine Pelmelay

Naast de vele optredens verzorgt Justine verschillende presentatieklussen voor Televisie en op Bedrijfsevenementen. En is zij regelmatig te horen in radio commercials, en heeft zij in het verleden stemmen ingesproken bij animatiefilms.

Direct Justine Pelmelay boeken? Klik hier voor boekingen van Justine Pelmelay

Justine Pelmelay boeken

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Justine Pelmelay

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonSongfestival / Allround€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand