Justine Pelmelay boeken

Bekend van Eurovisie Songfestivalhit ‘Blijf Zoals Je Bent’
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Songfestival / Allround

Wil jij Justine Pelmelay boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Justine Pelmelay. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Justine Pelmelay is al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse muzieklandschap. Deze zangeres heeft meegedaan aan het songfestival, is ontelbare keren op tv te zien geweest en heeft meerdere hits in haar repertoire. Justine is nog altijd de perfecte aanvulling op jouw bedrijfsfeest, bruiloft of ieder ander evenement.

Biografie Justine Pelmelay

In de jaren ’80 zingt Justine Pelmelay in verschillende bands. Zo zingt ze het bekende nummer ‘Zandvoort aan de Zee’ met de Pasadena Dream Band en zingt ze in Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Ook is ze voor veel artiesten achtergrondzangeres op hun single of albums. In 1988 zingt ze in het achtergrondkoor van Gerard Joling en proeft zo voor het eerst de sfeer van het Eurovisie Songfestival. Een jaar later is het haar tijd om te schitteren en doet Justine mee aan het Nationale Songfestival met het nummer ‘Blijf Zoals Je Bent’. 

Nederlandse zangeres inhuren

Met een optreden van bekende nummers als ‘Ik laat je nooit meer gaan’ tot natuurlijk haar songfestivalhit ‘Blijf zoals je bent’ weet Justine Pelmelay ieder publiek te betoveren met haar prachtige stem. Haar jarenlange ervaring als zangeres is duidelijk te zien en te horen in haar optredens, waardoor zij iedere show tot een succes maakt. Boek Justine Pelmelay als zangeres voor jouw evenement, bedrijfsfeest of verjaardag!

Boekingen van Justine Pelmelay

Naast de vele optredens verzorgt Justine verschillende presentatieklussen voor Televisie en op Bedrijfsevenementen. En is zij regelmatig te horen in radio commercials, en heeft zij in het verleden stemmen ingesproken bij animatiefilms.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Justine Pelmelay kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Justine Pelmelay wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Justine Pelmelay wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Justine Pelmelay online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Justine Pelmelay kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Justine Pelmelay boeken

Ben jij benieuwd hoe je Justine Pelmelay kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Justine Pelmelay boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Justine Pelmelay

Justine Pelmelay inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Justine Pelmelay

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonSongfestival / Allround€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€2.975,-
€3.375,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand