Wouter Van Der Goes boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  90's tot hedendaags

Wil jij Wouter Van Der Goes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wouter Van Der Goes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Processing, mengpanelen, tulpstekkers en equalizers… Wouter van der Goes maak je niets wijs. Als Kleine Wouter haalt hij op 12 jarige leeftijd al mengpanelen uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te puzzelen. Zijn lieveling: een BLY 89 zender in stereo.

Biografie Wouter Van Der Goes

Na het behalen van zijn MEAO-diploma en zijn Assurantie B gaat hij aan de slag als verzekeringsmakelaar. Maar Wouter kan zijn hobby niet loslaten en in 1995 gaat hij aan de slag bij Radio 538 waar hij diverse programma’s presenteert waaronder ‘Weekend Warming Up’, ‘After Dark’, ‘Peepshow’ en ‘538 Classics’. De volgende uitdaging vindt Wouter bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma ‘Gijs & Wout’ in de middag en later ‘Wout In De Middag’.

Overstap naar 3FM

In 2004 volgt de overstap naar 3FM. Elke werkmiddag presenteert hij tussen 16 en 18 uur ‘Wout!’, samen met de immer charmante Astrid de Jong aan zijn zijde. Wat weinig mensen weten is dat Wout ook een verdienstelijk vlieger, discokenner en tuinierder is. Maar hij is dan weer niet zo handig om zich te realiseren dat het niet slim is om te gaan barbequen op vers ingezaaid gras. En Wout zich maar afvragen waarom er geen nieuw gras verschijnt in die dorre cirkelvormige plekken in het gras…

Boekingen van Wouter Van Der Goes

Geboortedatum: 18 januari 1973. Radiogeschiedenis: begonnen op zolder met een BLY 89 zender IN STEREO!!! Daarna via de piraten en lokale omroepen naar Radio 538, Veronica FM en Yorin FM. Sinds 8 juni 2004 bij 3FM. Eigenaardigheden: is gek op auto’s wassen, kan niet tegen drank maar ik blijf het proberen, is bang voor alles met een witte jas en met name tandartsen. Hobbies: alles wat kan vliegen. Van vogels tot F16’s Radiodroom: het is effe wat organisatie maar het moet kunnen…. In een paar maanden de hele wereld over en iedere dag vanuit een ander land radiomaken. Je moet wel een beetje tegen jetlag kunnen….

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wouter Van Der Goes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wouter Van Der Goes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wouter Van Der Goes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wouter Van Der Goes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wouter Van Der Goes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wouter Van Der Goes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wouter Van Der Goes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wouter Van Der Goes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wouter Van Der Goes

Wouter Van Der Goes inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wouter Van Der Goes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoon90's tot hedendaags€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand