Paul Rabbering boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  90's tot nu

Wil jij Paul Rabbering boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paul Rabbering. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Radio begon bij Paul met het uitknippen van afbeeldingen van stereotorens uit de Wehkamp, Otto en Neckermanngidsen. Uren kon hij dromen van een eigen dubbel cassettedeck. Paul erfde op zijn 13de van zijn oma de radio waar hij al jaren van droomde. Met pickup, radio en… het dubbel cassettedeck! De pa van Paul had op zolder nog een oude FM zender staan. Die gebruikte hij als babyfoon, maar Paul gaf graag meer inhoud aan de zending. Het apparaat had een bereik van niet meer dan 300 meter. Dat was genoeg om tijdens de eerste uitzending de buurman’s favoriete radioprogramma te verstoren. De piraterij was daarmee snel over. Maar Paul’s radiocarrière begon pas…

Biografie Paul Rabbering

Gevolg van deze affaire was dat Paul eind 1992 op aanraden van pa contact op nam met de lokale omroep in de buurt: Radio Noordoostpolder. Sinds die dag werd dat Paul’s nieuwe thuis. Dag en nacht bracht hij er door, presenteerde vier programma’s in één weekend en zijn carrière zat alleen maar in de lift. Totdat.. Paul op zoek gaat naar de radiogrens… en ‘m vindt. Hij maakt zich onsterfelijk als remixer. De KUT-mix over de Emmeloordse braderie levert hem een schorsing op van zes maanden.

Bekende Radio DJ boeken

Vanaf het begin heeft hij demo’s gestuurd naar zo’n beetje alle radiostations in Nederland. In november 2000 komt dan het langverwachte telefoontje: Via Sander de Heer komt Paul terecht bij BNN. Eerst als vormgever, maar BNN geeft Paul ook de kans stage te lopen voor zijn opleiding journalistiek en krijgt hij de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot DJ.

Boekingen van Paul Rabbering

In 2003 volgt een nachtprogramma op 3FM, als onderdeel van het opleidingstraject. in dat zelfde jaar al krijgt Paul een vaste plek: Top of the Pops (de radioshow) op zondagmiddag. In de zomer van 2004 stapt hij over naar de KRO om dagelijks zijn programma RabRadio te gaan maken op 3FM. RabRadio loopt nu al enkele jaren met succesvolle items als het Popduel en de dagelijkse uit-je-dip-tip om half 4. 2008 is een druk jaar. Hierin maakt Paul kennis met TV als presentator van Het Avondvierdaagse journaal en de dagelijkse TV quiz Baasjes. Een dolle TV quiz met huisdieren en hun baasjes. Het jaar sluit af met een week zonder eten. Paul was in dat bewuste jaar ook een van de drie bewoners van het glazen huis in Breda. Draaien in het land doet Paul naast zijn radio schema ook nog regelmatig. Voor 90’s tot nu zit je bij Paul helemaal goed!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paul Rabbering kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paul Rabbering wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paul Rabbering wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paul Rabbering online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paul Rabbering kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paul Rabbering boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paul Rabbering kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paul Rabbering boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paul Rabbering

Paul Rabbering inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paul Rabbering

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon90's tot nu€1450,-
Presentatorin overlegn.v.t.1 persoonin overlegOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand