Edwin Diergaarde boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio 10 DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Edwin Diergaarde boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Edwin Diergaarde. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Edwin Diergaarde (12 augustus 1968) is een radio-dj. In de zomer van 2015 is hij te horen als vaste vervanger van programma’s op Radio 10 en als radio-dj op Radio Decibel. Hij werkte jarenlang voor de TROS op Radio 2. Daarvoor maakte hij, tot februari 2009, op 3FM in het weekend het programma DierOpDrie tussen 10.00 en 12.00 uur. Tot augustus 2009 presenteert Edwin op Radio 2 op zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur het programma NL rondom het Nederlandstalige lied. Zijn laatste programma bij NPO Radio 2 presenteert hij op zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 het programma The Best of 2night op Radio 2. Daarnaast was hij de vaste vervanger van Daniel Dekkers Radio 2-programma Gouden Uren.

Biografie Edwin Diergaarde

Op Radio Decibel presenteert hij elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 Dier op Decibel en op vrijdagavond Ministry of Beats. Naast zijn werk als radio-dj was Edwin Diergaarde tot zijn vertrek bij 3FM ook de mannelijke station-voice van die zender. Ook was zijn stem regelmatig te horen in radio- en televisiecommercials en diverse televisieprogramma’s. Hij was de vaste voice-over van het TROS-programma Ik vertrek.

Boekingen van Edwin Diergaarde

Voordat hij in oktober 1998 naar de TROS overstapte was Edwin zes jaar bij Veronica Omroep Organisatie actief als dj. Voordien werkte hij voor verschillende lokale radiostations (onder meer X-tra 108 in Amsterdam, Midstad FM in Utrecht en het commerciële Power FM). Je hoort Edwin elke werkdag op Radio 10 van 13.00 tot 16.00 uur.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Edwin Diergaarde kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Edwin Diergaarde wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Edwin Diergaarde wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Edwin Diergaarde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Edwin Diergaarde kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Edwin Diergaarde boeken

Ben jij benieuwd hoe je Edwin Diergaarde kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Edwin Diergaarde boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Edwin Diergaarde

Edwin Diergaarde inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Edwin Diergaarde

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio 10 DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand