Wout’s Vinyl Party boeken

Inclusief DJ-booth met draaitafels + DJ-gear € 1.995,-
€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 180 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ-Show
 • Genre
  70's / 80's / 90's

Wil jij Wout’s Vinyl Party boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wout’s Vinyl Party. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vinyl is terug! Om nooit meer weg te gaan ! Iedere vrijdag avond draait Wouter van der Goes al 2 uur lang alleen maar oude single’s en LP’s op NPO Radio 2.

Biografie Wout’s Vinyl Party

Deze “Vinyl Friday” is inmiddels een groot succes, tijd om nu ook voornostalgische avonden in het land te zorgen. “Oude tijden herleven weer, zoals de schoolfeesten van vroeger waren”

Boekingen van Wout’s Vinyl Party

Om de show promotioneel extra onder de aandacht te brengen zal Wouter van der Goes het feest groots promoten via de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wout’s Vinyl Party kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wout’s Vinyl Party wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wout’s Vinyl Party wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wout’s Vinyl Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wout’s Vinyl Party kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wout’s Vinyl Party boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wout’s Vinyl Party kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wout’s Vinyl Party boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wout’s Vinyl Party

Wout’s Vinyl Party inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wout’s Vinyl Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-Show1 x 180 minutenexclusief1 persoon70's / 80's / 90's€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.300,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand