Radio 10 On Tour boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 120 tot180 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij Radio 10 On Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Radio 10 On Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij de Radio 10 On Tour boeken voor jouw party of event? Het station met De Grootste Hits Aller Tijden is weer overal in Nederland te beluisteren en nu ook te boeken! Ontdek de Radio 10 On Tour show, een 2 tot 4 uur durend programma met alleen maar de Grootste Hits Aller Tijden.

Radio 10 On Tour boeken

Swing mee op hits zoals You Can Dance, Night Fever, Let Me Entertain You en vele andere hits van bijvoorbeeld Madonna, Robbie Williams, UB40, Michael Jackson maar ook ABBA, Michael Bublé en Bee Gees. Wie kent ze niet? Ze komen allemaal voorbij in de Radio 10 On Tour show!

Boekingen van Radio 10 On Tour

De entertainmentshow is bijzonder geschikt voor bedrijfs- en privéfeesten, openlucht evenementen, festivals, discotheken, feesttenten en beurzen. De entertainmentshow kan ook geboekt worden in combinatie met een live-act.

Bekende DJ Show boeken

Bij het boeken van de Radio 10 On Tour show krijgt u ook: – Radio 10 Give-aways – Spots ter promotie van jouw event op Radio 10. Onderstaande prijzen zijn inclusief Radio 10-DJ’s, er geldt wél een meerprijs voor Rob van Someren en/of DJ Sven.

Direct Radio 10 On Tour inhuren? Klik hier voor boekingen van Radio 10 On Tour

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Radio 10 On Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Radio 10 On Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Radio 10 On Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Radio 10 On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Radio 10 On Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Radio 10 On Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Radio 10 On Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Radio 10 On Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Radio 10 On Tour

Radio 10 On Tour boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Radio 10 On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 120 tot180 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€2495,-
Bekende DJ-show (Clubshow)1 x 180 minuteninclusief tot 500 personen2 personenAllround€2800,-
Bekende DJ Show (incl. decor)1 x 240 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€3550,-
Bekende DJ-Show (incl. decor)1 x 240 minuteninclusief tot 1000 personen2 personenAllround€3850,-
Bekende DJ Show (incl. decor)1 x 240 minuteninclusief tot 1500 personen2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand