Wimmie Bouma boeken

O.a. bekend van “De Ring”
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Wimmie Bouma boeken voor jouw feest of evenement? Volkszanger Wimmie Bouma is in het Nederlandstalige repertoire niet meer weg te denken. Zijn nieuwste single: “In het zicht van de haven” waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 15 jaar geleden, van start ging.

Wimmie Bouma boeken

Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker de fans zeer herkenbaar. Omdat zij deze volkszanger onmiddellijk herkennen zodra één van zijn inmiddels vele liedjes ergens wordt gedraaid. Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl. Daarmee zorgt hij ervoor dat de teksten tot leven komen.

Volkszanger boeken

Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kids en geflankeerd door een ,echtgenote die volledig achter- en naast hem staat, al drie albums mogen uitbrengen. Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie, met 5 MILJOEN VIEWS OP YOUTUBE, waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen, en waarmee hij in de RadioNL TOP 1500 nummer 1 werd, verbonden zijn en blijven aan zijn carrière.

Boekingen van Wimmie Bouma

Dankzij Wimmie Bouma’s spontane, energieke karakter en aanstekelijke enthousiasme heeft hij een hoge gunfactor. Daarnaast heeft hij een heel afwisselend en goed repertoire, met heel veel eigen nummers, maar op verzoek ook covers van collega artiesten. Wimmie Bouma mag dus zeker niet ontbreken op uw feest of evenement!

Direct Wimmie Bouma boeken? Klik hier voor boekingen van Wimmie Bouma

Wimmie Bouma boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wimmie Bouma

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand