Wimmie Bouma boeken

O.a. bekend van “De Ring”
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Wimmie Bouma boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wimmie Bouma. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Volkszanger Wimmie Bouma is in het Nederlandstalige repertoire niet meer weg te denken. Zijn nieuwste single: “In het zicht van de haven” waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 15 jaar geleden, van start ging.

Biografie Wimmie Bouma

Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker de fans zeer herkenbaar. Omdat zij deze volkszanger onmiddellijk herkennen zodra één van zijn inmiddels vele liedjes ergens wordt gedraaid. Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl. Daarmee zorgt hij ervoor dat de teksten tot leven komen.

Volkszanger boeken

Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kids en geflankeerd door een ,echtgenote die volledig achter- en naast hem staat, al drie albums mogen uitbrengen. Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie, met 5 MILJOEN VIEWS OP YOUTUBE, waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen, en waarmee hij in de RadioNL TOP 1500 nummer 1 werd, verbonden zijn en blijven aan zijn carrière.

Boekingen van Wimmie Bouma

Dankzij Wimmie Bouma’s spontane, energieke karakter en aanstekelijke enthousiasme heeft hij een hoge gunfactor. Daarnaast heeft hij een heel afwisselend en goed repertoire, met heel veel eigen nummers, maar op verzoek ook covers van collega artiesten. Wimmie Bouma mag dus zeker niet ontbreken op uw feest of evenement!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wimmie Bouma kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wimmie Bouma wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wimmie Bouma wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wimmie Bouma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wimmie Bouma kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wimmie Bouma boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wimmie Bouma kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wimmie Bouma boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wimmie Bouma

Wimmie Bouma inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wimmie Bouma

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand