Jeroen Weerdenburg boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Pop

Jeroen Weerdenburg wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen van de familie. Muziek inspireert hem al vanaf jonge leeftijd en hij nam drumles. Enkele jaren later gaat hij zich verdiepen in zang. Op 6-jarige leeftijd stond Jeroen Weerdenburg met zijn beste vrienden al in zijn kamer te playbacken en optredens te geven met zelf gemaakte instrumenten. Dromend van een carrière als artiest.

Jeroen Weerdenburg boeken

In 2004 besluit Jeroen Weerdenburg om zangles te nemen bij Monique van Haasteren. Monique is een van de betere zangcoaches van Nederland. Dagelijks is hij met zijn zang- oefeningen bezig. Al snel blijkt zijn dat zijn stem vorderingen maakt, waarna Jeroen besluit professioneel verder te gaan. De producers achter oa.het eerste album van Total Touch en de makers van Sonic surfers ( Dorian Broekuyse en Martin Trans) raken geïnteresseerd na het zien van een optreden van Jeroen. Tevens heeft Jeroen samen met producer/componist Bart Erkelens het nummer Zo zijn opgenomen, welke op diverse radio en televisie stations te zien en te beluisteren is.

Boekingen van Jeroen Weerdenburg

Jeroen Weerdenburg wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen van de familie. Muziek inspireert hem al vanaf jonge leeftijd en hij nam drumles. Enkele jaren later gaat hij zich verdiepen in zang.

Direct Jeroen Weerdenburg huren? Klik hier voor boekingen van Jeroen Weerdenburg

Jeroen Weerdenburg boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Weerdenburg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNL / Pop€995,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand