Jeroen Weerdenburg boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Pop

Wil jij Jeroen Weerdenburg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen Weerdenburg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jeroen Weerdenburg wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen van de familie. Muziek inspireert hem al vanaf jonge leeftijd en hij nam drumles. Enkele jaren later gaat hij zich verdiepen in zang. Op 6-jarige leeftijd stond Jeroen Weerdenburg met zijn beste vrienden al in zijn kamer te playbacken en optredens te geven met zelf gemaakte instrumenten. Dromend van een carrière als artiest.

Biografie Jeroen Weerdenburg

In 2004 besluit Jeroen Weerdenburg om zangles te nemen bij Monique van Haasteren. Monique is een van de betere zangcoaches van Nederland. Dagelijks is hij met zijn zang- oefeningen bezig. Al snel blijkt zijn dat zijn stem vorderingen maakt, waarna Jeroen besluit professioneel verder te gaan. De producers achter oa.het eerste album van Total Touch en de makers van Sonic surfers ( Dorian Broekuyse en Martin Trans) raken geïnteresseerd na het zien van een optreden van Jeroen. Tevens heeft Jeroen samen met producer/componist Bart Erkelens het nummer Zo zijn opgenomen, welke op diverse radio en televisie stations te zien en te beluisteren is.

Boekingen van Jeroen Weerdenburg

Jeroen Weerdenburg wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen van de familie. Muziek inspireert hem al vanaf jonge leeftijd en hij nam drumles. Enkele jaren later gaat hij zich verdiepen in zang.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen Weerdenburg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen Weerdenburg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen Weerdenburg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen Weerdenburg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen Weerdenburg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen Weerdenburg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen Weerdenburg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen Weerdenburg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen Weerdenburg

Jeroen Weerdenburg inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Weerdenburg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNL / Pop€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand