Randy Watzeels boeken

Gezellige feestzanger
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Randy Watzeels boeken op jouw feest of evenement? Op 28 Maart 1997 is Randy Watzeels geboren, vanaf zijn 9e jaar is hij al bezig met muziek, alles waar maar geluid uit kwam was hij gek van. Na wat jaren mee te doen met talentenjachten en playbackshows had hij in 2012 de kans gekregen om zijn debuutsingle op te nemen en dat was de start van een mooie toekomst.

Randy Watzeels boeken

Inmiddels treedt deze enthousiaste zanger overal in het land op en overal waar hij komt is het een groot feest! Zijn liedjes zoals ”Laat Me Vrij Zijn”, ”Blijf De Hele Nacht Bij Mij”, ”Als Een Komeet” en ”De Gedachten Aan Jou” worden overal luidkeels meegezongen.

Feestzanger boeken

De 19-jarige Randy is hard aan de weg aan het timmeren en dit met succes! ”Ik wil vrolijke, gezellige feestmuziek maken” dat zijn de woorden van een ambitieuze Randy Watzeels en daarvoor is hij zeker op de goede weg.

Boekingen van Randy Watzeels

Zijn vrolijke klanken en stevige beats komen overal voorbij en zijn bekendheid wordt steeds groter. Op dit moment is Randy nog steeds bezig met het uitbrengen van nieuwe liedjes en het gaat maar door… Hou Randy Watzeels in de gaten!

Direct Randy Watzeels boeken? Klik hier voor boekingen van Randy Watzeels

Randy Watzeels boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Randy Watzeels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand