William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten <100 personen)
 • Genre
  Julio Iglesias repertoire

ZZ.Wil jij William Janz boeken op jouw feest of event? William Janz, de Dutch Julio Iglesias, een Nederlandse schoolmeester, en inmiddels uitgeroepen tot de nummer 1 Julio Iglesias Tribute ter wereld. Hij is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in de razend populaire Spaanse talentenjacht ‘España Got Talent’. In Spanje veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken

In begin jaren 90, was Julio Iglesias een van zijn ware helden. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in Henny Huisman’s Soundmixshow. Joop van den Ende zag zijn talent, en gaf producer Hans van Eijk opdracht om zich over William te ontfermen.

Tribute artiest boeken

Er kwamen vooral veel optredens in het buitenland. Door het feit dat onze William vooral in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen. Je zou kunnen zeggen: Geen profeet wordt in z’n eigen land geëerd! Een optreden van William Janz staat garant voor feest en romantiek, met de grootste hits van Julio Iglesias. De succesvolle première van zijn eerste theatershow vond plaats in een uitverkocht AFAS Circustheater in Scheveningen. En nu is William Janz zijn eigen theatertour aan het voorbereiden: “William Janz zingt Julio Iglesias”.

Boekingen van William Janz (Julio Iglesias Tribute)

William is een graag geziene gast op diverse toonaangevende Gala’s, bedrijfsevenementen
en dinnershows over de hele wereld. Zo was hij in 2022 gestrikt als hoofdact bij de Sitges Pride (Spanje) voor circa veertigduizend bezoekers. Met een bomvolle agenda met optredens en concerten in Nederland en alle Spaanstalige
landen is William Janz hard op weg om de hele wereld te veroveren. William was in juli 2019 nog te zien in het RTL programma ‘Het Spaanse Dorp Polopos’, waar hij een optreden verzorgde voor de bewoners.

Direct William Janz boeken? Klik hier voor boekingen van William Janz

William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Janz (Julio Iglesias Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten <100 personen)1 x 30 minuteninclusief tot 100 personen1 persoonJulio Iglesias repertoire€1995,-
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonJulio Iglesias repertoire€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand