William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten (ma t/m do)
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten/privé <100p)
 • Genre
  Julio Iglesias repertoire

Wil jij William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van William Janz (Julio Iglesias Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie William Janz

Janz, de Dutch Julio Iglesias, een Nederlandse schoolmeester, en inmiddels uitgeroepen tot de nummer 1 Julio Iglesias Tribute ter wereld. Hij is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in de razend populaire Spaanse talentenjacht ‘España Got Talent’. In Spanje veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

Soundmixshow

In begin jaren 90, was Julio Iglesias een van zijn ware helden. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in Henny Huisman’s Soundmixshow. Joop van den Ende zag zijn talent, en gaf producer Hans van Eijk opdracht om zich over William te ontfermen.

Tribute artiest boeken

Er kwamen vooral veel optredens in het buitenland. Door het feit dat onze William vooral in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen. Je zou kunnen zeggen: Geen profeet wordt in z’n eigen land geëerd! Een optreden van William Janz staat garant voor feest en romantiek, met de grootste hits van Julio Iglesias. De succesvolle première van zijn eerste theatershow vond plaats in een uitverkocht AFAS Circustheater in Scheveningen. En nu is William Janz zijn eigen theatertour aan het voorbereiden: “William Janz zingt Julio Iglesias”.

Boekingen van William Janz

William is een graag geziene gast op diverse toonaangevende Gala’s, bedrijfsevenementen en dinnershows over de hele wereld. Zo was hij in 2022 gestrikt als hoofdact bij de Sitges Pride (Spanje) voor circa veertigduizend bezoekers. Met een bomvolle agenda met optredens en concerten in Nederland en alle Spaanstalige
landen is William Janz hard op weg om de hele wereld te veroveren. William was in juli 2019 nog te zien in het RTL programma ‘Het Spaanse Dorp Polopos’, waar hij een optreden verzorgde voor de bewoners.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig William Janz (Julio Iglesias Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je William Janz (Julio Iglesias Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van William Janz (Julio Iglesias Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij William Janz (Julio Iglesias Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van William Janz (Julio Iglesias Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je William Janz (Julio Iglesias Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct William Janz (Julio Iglesias Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van William Janz (Julio Iglesias Tribute)

William Janz (Julio Iglesias Tribute) inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Janz (Julio Iglesias Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten/privé <100p)1 x 30 minuten (ma t/m do)inclusief tot 100 personen1 persoonJulio Iglesias repertoire€2250,-
Tape-act (besloten, vrij t/m zo)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonJulio Iglesias repertoire€2995,-
Dinnershow (tot 150p)4 uurinclusief tot 150 personen1 persoonSpaans repertoire€4995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand