WicKed Show Pictures On Tour boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  max. 4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen + promoteam
 • Soort
  Bekende DJ Show
 • Genre
  Allround

Wil jij WicKed Show Pictures On Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van WicKed Show Pictures On Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

WicKeD ShowPictures On Tour is een hele complete drive-in show, inclusief licht, geluid en video, operator en 4 grootbeeld-tv-monitoren .Met natuurlijk een prima decor en een uitstekende DJ.

WicKed Show Pictures On Tour boeken

En natuurlijk zal het WicKeD Promoteam WKD verkopen uit uw voorraad, dus de winst is helemaal voor u! Het promoteam maakt de hele avond foto’s, en die verschijnen in no-time op de TV’s.

Boekingen van WicKed Show Pictures On Tour

En de volgende dag kunnen ze bekeken worden op www.partyvision.nl, waar ze ook als e-card verstuurd kunnen worden. Of als wallpaper voor de mobiele telefoon zijn te downloaden. En dat betekent dat uw publiek nog de hele week met deze avond bezig is. Wat zal iedereen die niet geweest is balen na afloop! Natuurlijk wordt de show uitgebreid aangekondigd en gepromoot en krijgt u per show:

– 25 full-color posters- aankondiging op www.partyvision.nl in de Dooley’s Party-Agenda- aankondiging op www.wickedshowpictures.nl- bio- en fotomateriaal voor de lokale pers

Direct WicKed Show Pictures On Tour huren? Klik hier voor boekingen van WicKed Show Pictures On Tour

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig WicKed Show Pictures On Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je WicKed Show Pictures On Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van WicKed Show Pictures On Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij WicKed Show Pictures On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van WicKed Show Pictures On Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

WicKed Show Pictures On Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je WicKed Show Pictures On Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct WicKed Show Pictures On Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van WicKed Show Pictures On Tour

WicKed Show Pictures On Tour boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van WicKed Show Pictures On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ Showmax. 4 uurinclusief tot 800 personen2 personen + promoteamAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand