Radio 538 School Tour boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  3 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  2 personen (incl. MC)
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround / Dance / Urban

Wil jij Radio 538 School Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Radio 538 School Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Is een feestje voor jou niet compleet zonder hits van artiesten als Madonna, Robbie Williams, UB40 en Michael Jackson?

Biografie Radio 538 School Tour

Of het nou gaat om een vet schoolfeest, kerstgala, of dat de eindexamens achter de rug zijn, met de 538 Schooltour staat het feest gelijk aan!

Bekende DJ show boeken

Boek je dit schooljaar de 538 Schooltour dan krijg je er een toffe MC bij die samen met een 538 ON TOUR DJ een feestje komt bouwen op jouw school!

Boekingen van Radio 538 School Tour

De 538 School Tour staat voor interactie, het draaien van de vetste hits en natuurlijk heel veel gezelligheid!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Radio 538 School Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Radio 538 School Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Radio 538 School Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Radio 538 School Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Radio 538 School Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Radio 538 School Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Radio 538 School Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Radio 538 School Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Radio 538 School Tour

Radio 538 School Tour inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Radio 538 School Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show3 uur aaneengesloteninclusief tot 600 personen2 personen (incl. MC)Allround / Dance / Urban€3250,-
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 600 personen2 personen (incl. MC)Allround / Dance / Urban€3500,-
Bekende DJ Show4 uur aaneengesloteninclusief tot 1000 personen2 personen (incl. MC)Allround / Dance / Urban€3750,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand