QMusic The Party boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.800,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4800,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen (indoor)
 • Bezetting
  min. 2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij QMusic The Party boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van QMusic The Party. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Terwijl QMusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is QMusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland.

Biografie QMusic The Party

Het adembenemende 3D decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Bekende DJ Show boeken

Qmusic the Party is een complete show en al jaren de populairste garantie voor Feest! 4 uur lang de grootste hits en de aller Foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Duizenden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve en populairste show van Nederland.

Boekingen van QMusic The Party

Als aanvulling hierop is nu ook een spectaculaire lasershow te boeken. Duizelingwekkend indrukwekkend! 2 lasers, 8 x 10 min verdeeld over 4 uur: meerprijs op aanvraag!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig QMusic The Party kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je QMusic The Party wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van QMusic The Party wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij QMusic The Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van QMusic The Party kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

QMusic The Party boeken

Ben jij benieuwd hoe je QMusic The Party kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct QMusic The Party boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van QMusic The Party

QMusic The Party inhuren

€4.800,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van QMusic The Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 800 personen (indoor)min. 2 personenAllround€4800,-
Extra geluidgedurende showtot 1200 personenn.v.t.optieOp aanvraag
Extra geluidgedurende show2000 personenn.v.t.optieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand