Captain Keith Pirate Fest boeken

Inclusief decor en confetti kanon
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-show
 • Genre
  Irish Folk / Rock / Covers Pirate-style

Wil jij Captain Keith Pirate Fest boeken voor jouw party of event? Over de zeven zeeën schuimen de laatste tijd tal van bands rond met illustere namen als Pyrates!, The Dread Crew of Oddwood en The Skullduggers. Muzikanten die de mosterd halen uit Keltische folk en Caribische rum, een explosieve combi die garant staat voor spetterend spektakel.

Captain Keith Pirate Fest boeken

Hoist the Jolly Roger en gooi de trossen los voor een woest piratenfeest op het schip ‘the lost Fortune’ . Aan het Roer van het schip Captain Keith, hij zorgt ervoor dat de dienstdoende piraten zich in het zweet zullen werken op het dek. Een ferme bende boekaniers, ongeschoren en stinkend naar de rum maken zij de stage onveilig.

Feest DJ boeken

De muziek keuze van de kapitein is niet mals en is soms wilder dan de wildste storm op zee. ‘Drunken Lullabies’ van Flogging molly tot Pippi langkous en van live een piraten versie van ‘Links naar rechts’ [snollebollekes] naar de bekende piraten nummers. Niemand blijft gespaard en je word meegezogen in een draaikolk van met zoutwater doordrenkte nummers.

Boekingen van Captain Keith Pirate Fest

Davy Jones’ locker was nog nooit zo’n hoogtepunt! Captaian Keith en zijn crew zorgen voor een gevulde show vol met rariteiten, meezingers, confettikanonnen, live nummers, oude bekenden en ruige nieuwkomers die je de oren van je kop zullen blazen. Captain Keith meerde eerder al aan in de havens van Lowlands, Paaspop en Tivoli Vredenburg.

Direct Captain Keith Pirate Fest boeken? Klik hier voor boekingen van Captain Keith Pirate Fest

Captain Keith Pirate Fest boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Captain Keith Pirate Fest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek3 personenIrish Folk / Rock / Covers Pirate-styleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand