Captain Keith Pirate Fest boeken

Inclusief decor en confetti kanon
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-show
 • Genre
  Irish Folk / Rock / Covers Pirate-style

Wil jij Captain Keith Pirate Fest boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Captain Keith Pirate Fest. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Over de zeven zeeën schuimen de laatste tijd tal van bands rond met illustere namen als Pyrates!, The Dread Crew of Oddwood en The Skullduggers. Muzikanten die de mosterd halen uit Keltische folk en Caribische rum, een explosieve combi die garant staat voor spetterend spektakel.

Biografie Captain Keith Pirate Fest

Hoist the Jolly Roger en gooi de trossen los voor een woest piratenfeest op het schip ‘the lost Fortune’ . Aan het Roer van het schip Captain Keith, hij zorgt ervoor dat de dienstdoende piraten zich in het zweet zullen werken op het dek. Een ferme bende boekaniers, ongeschoren en stinkend naar de rum maken zij de stage onveilig.

Feest DJ boeken

De muziek keuze van de kapitein is niet mals en is soms wilder dan de wildste storm op zee. ‘Drunken Lullabies’ van Flogging molly tot Pippi langkous en van live een piraten versie van ‘Links naar rechts’ [snollebollekes] naar de bekende piraten nummers. Niemand blijft gespaard en je word meegezogen in een draaikolk van met zoutwater doordrenkte nummers.

Boekingen van Captain Keith Pirate Fest

Davy Jones’ locker was nog nooit zo’n hoogtepunt! Captaian Keith en zijn crew zorgen voor een gevulde show vol met rariteiten, meezingers, confettikanonnen, live nummers, oude bekenden en ruige nieuwkomers die je de oren van je kop zullen blazen. Captain Keith meerde eerder al aan in de havens van Lowlands, Paaspop en Tivoli Vredenburg.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Captain Keith Pirate Fest kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Captain Keith Pirate Fest wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Captain Keith Pirate Fest wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Captain Keith Pirate Fest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Captain Keith Pirate Fest kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Captain Keith Pirate Fest boeken

Ben jij benieuwd hoe je Captain Keith Pirate Fest kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Captain Keith Pirate Fest boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Captain Keith Pirate Fest

Captain Keith Pirate Fest inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Captain Keith Pirate Fest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek3 personenIrish Folk / Rock / Covers Pirate-styleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand